Τρίτη 4 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΕΒΕ
«Αύριο κατεβάζουμε ρολά»

Καλεί στις 10 το πρωί, αύριο Τετάρτη, στην πλατεία Κάνιγγος

«Απαντάμε δυναμικά στην αντιλαϊκή επίθεση», δηλώνει κατηγορηματικά η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), καλώντας τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους να κατεβάσουν τα ρολά, αύριο, 5 του Μάη, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία και στις συγκεντρώσεις σε ενωμένο αγώνα με τους εργαζόμενους. Στην Αθήνα, η ΠΑΣΕΒΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλατεία Κάνιγγος. Κλείσιμο καταστημάτων αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, ενάντια «στα βάρβαρα μέτρα, στη φτωχοποίηση του λαού, στο κατοχικό σύμφωνο σταθερότητας». Καλεί αύριο Τετάρτη σε συγκέντρωση, στις 10 το πρωί, στην πλατεία Ειρήνης.

Με χτεσινή ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΕΒΕ σημειώνει: «Ολα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ήταν από κοινού προαποφασισμένα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Λένε ψέματα ότι είναι προσωρινά, σε λίγους μήνες θα φέρουν νέα σκληρότερα, αν δεν τους εμποδίσουμε με τον αγώνα μας». Και καταλήγει: «Τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης θα χειροτερεύσουν δραματικά την ήδη άσχημη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις. Τα χρέη και η αναδουλειά θα οδηγήσουν στη χρεοκοπία χιλιάδες μικρούς αυτοαπασχολούμενους. Μόνο με τον ενωμένο αγώνα μας μαζί με τους εργαζόμενους, έχουμε ελπίδα να εμποδίσουμε την εφαρμογή της πολιτικής που μας αφανίζει».

Στη Θεσσαλονίκη, η τοπική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ καλεί σε προσυγκέντρωση, στις 9.30 π.μ., στα γραφεία του ΟΑΕΕ (Εγνατίας 66).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ