Παρασκευή 12 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Σέρβοι οικολόγοι στην Αθήνα

Σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζει η Πράσινη Πολιτική, προσκαλώντας ταυτόχρονα στην Ελλάδα και τους Σέρβους οικολόγους, με στόχο την άμεση ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης για το θέμα των επιπτώσεων των βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 15 του Γενάρη στη 1 μ.μ., θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας. Την ίδια μέρα, στις 6 μ.μ. οι Σέρβοι οικολόγοι θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση που θα γίνει στο Πολυτεχνείο, όπως και στην εκδήλωση της Πράσινης Πολιτικής, που θα γίνει την επόμενη μέρα, Τρίτη 16/1 και ώρα 5 μ.μ. στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Βασ. Σοφίας και Ηρώδου του Αττικού). Τέλος, την Τετάρτη 17/1 οι Σέρβοι οικολόγοι θα ενημερώσουν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Πράσινη Πολιτική επισημαίνει ότι «ο εκ των υστέρων σάλος» και τα κροκοδείλια δάκρυα, που χύνουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, είναι τακτική προκειμένου «να αποφύγουν το πολιτικό κόστος από την αγανάκτηση των πολιτών».

Τέλος, τονίζεται ότι όσοι άκριτα στήριξαν τους βομβαρδισμούς στο Κοσσυφοπέδιο τότε, οφείλουν, δημόσια πλέον, να δώσουν τις εξηγήσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ