Παρασκευή 12 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΚΚΕ
Κοροϊδεύουν ανοιχτά τον ελληνικό λαό

Ανακοίνωση του  Γραφείου Τύπου του Κόμματος, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού 

Αναφερόμενο στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του, σημειώνει τα παρακάτω:

«Και μόνο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα ζητήσει από το ΝΑΤΟ πληροφορίες (!), για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις βόμβες ουρανίου, και μόνο αυτό, δείχνει το μέγεθος της υποκρισίας και του ρόλου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία κοροϊδεύει ανοιχτά τον ελληνικό λαό, αν και γνώριζε, αν και χρησιμοποίησε στο Αιγαίο φυσίγγια με ουράνιο, αν και υπέγραψε υπέρ των βομβαρδισμών!

Η επιμονή της κυβέρνησης στην παραμονή του ελληνικού στρατού στο Κόσσοβο και στη Βοσνία δεν έχει καμιά σχέση - το αντίθετο - με τα ελληνικά λαϊκά συμφέροντα. Εχει άμεση σχέση με την εξυπηρέτηση της εγχώριας πλουτοκρατίας, που η συμμετοχή της στον ανταγωνισμό για τη λεία στα Βαλκάνια εξυπηρετείται και με την εκεί παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων. Αυτή την Ελλάδα - της πλουτοκρατίας - συμφέρει ο στρατός κατοχής στη Γιουγκοσλαβία και όχι γενικά την Ελλάδα, όπως ισχυρίστηκε ο Κ. Σημίτης.

Η πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, η πάλη για να γυρίσουν πίσω οι στρατιώτες και οι φοιτητές πρέπει ν' αγκαλιάσει πλατιές λαϊκές δυνάμεις. Τώρα!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ