Πέμπτη 30 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΓΕ
«Να τους σταματήσουμε»

Με έκκλησή της η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καλεί για την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών που «γίνονται γρανάζι σε ιμπεριαλιστικά σχέδια». Πιο συγκεκριμένα, στην έκκλησή της η ΟΓΕ σημειώνει:

«Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε αυτούς που και την προ... και στη μετα-ΟΝΕ εποχή, μέσα στο μονόδρομο της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης, μας μοιράζουν τη φτώχεια, την ανεργία, τη μαύρη εργασία, τις "ευέλικτες" μορφές εργασίας, τη συρρίκνωση της κοινωνικής πολιτικής, την τρομοκρατία.

Αυτούς που μας αφήνουν αβοήθητες να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μέσα στη σήψη της καπιταλιστικής ανάπτυξης με την ανασφάλεια, το φόβο της τοξικοεξάρτησης, της πορνείας, της καπιταλιστικής καταχνιάς και της κάθε είδους πολιτιστικής παρέκκλισης.

Αυτούς που τα στρατευμένα παιδιά μας τα μετατρέπουν σε γρανάζι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τα στέλνουν με αγιασμούς και εκκλησιαστικά κατευόδια έξω από την πατρίδα, να χάσουν τη ζωή τους, για να εξυπηρετήσουν τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια στην περιοχή, ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας.

Τα παιδιά του ελληνικού λαού στρατεύονται για να φυλάξουν την εδαφική ακεραιότητα και τα σύνορα της χώρας μας. Μόνο τότε είναι έτοιμα να θυσιάσουν και τη ζωή τους ακόμη, σύμφωνα με την ιστορία και την κουλτούρα του λαού μας.

Γυναίκες της Ελλάδας,

  • ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
  • ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΓΔΜ.

Γυναίκες της Ελλάδας, ας αγωνιστούμε όλες μαζί, με όλες τις Βαλκάνιες Γυναίκες:

  • Να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια γιατί μόνο συμφορές μας επιφυλάσσει.
  • Να ανατρέψουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ