Πέμπτη 30 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στηρίζει την προβολή εργατικών διεκδικήσεων

Την Τρίτη, 11 Σεπτέμβρη, στις 8.30μμ, στην πλατεία Αριστοτέλους, η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα

Τη στήριξή της σε κάθε αγωνιστική διεκδίκηση των συνδικάτων και των φορέων της πόλης που στέκεται στα συνολικά προβλήματα των εργαζομένων και αναδεικνύει τις αιτίες που τα γεννούν, δηλώνει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, η οποία με ανακοίνωσή της σημειώνει πως «τα εγκαίνια της ΔΕΘ προσφέρονται και για τους εργαζόμενους να προβάλουν εντονότερα τις διεκδικήσεις τους». Μάλιστα, καλεί το λαό της πόλης να μην παραπλανηθεί από τις «νέες» υποσχέσεις που επαναλαμβάνονται επί σειρά ετών.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως «στη Θεσσαλονίκη που μετατράπηκε σε ναύσταθμο του ΝΑΤΟ, την πρωτεύουσα της ανεργίας, στη Θεσσαλονίκη των ιδιωτικοποιήσεων της ΕΥΑΘ, του ΟΛΘ, των ΕΛΠΕ, της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός, μέσα σε κλίμα συναίνεσης επί της ουσίας με τον έτερο μονομάχο, τη ΝΔ, θα επιχειρήσει για μια φορά ακόμα να εξωραΐσει την αντιλαϊκή, αντιδημοκρατική πολιτική της κυβέρνησής του».

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ καλεί το λαό της πόλης «να μην παραπλανηθεί από τις "νέες" υποσχέσεις που επαναλαμβάνονται επί σειρά ετών.

Είναι φανερό ότι κάτω από το βάρος αυτής της πολιτικής, τα αδιέξοδα εντείνονται, οι επιπτώσεις για τη χώρα, το νομό, τους εργαζόμενους γίνονται βαρύτερες.

Η ανάγκη, επομένως, για συσπειρώσεις και πάλη των φορέων, του λαού γενικότερα, είναι προφανής.

Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης ενθαρρύνει και στηρίζει κάθε αγωνιστική διεκδίκηση των συνδικάτων και των φορέων της πόλης που στέκεται στα συνολικά προβλήματα των εργαζομένων και αναδεικνύει τις αιτίες που τα γεννάν. Τα εγκαίνια της ΔΕΘ προσφέρονται και για τους εργαζόμενους να προβάλουν εντονότερα τις διεκδικήσεις τους».

Υπενθυμίζει πως σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με συγκεντρώσεις, περιοδείες, συσκέψεις, η ΚΟΘ του ΚΚΕ κράτησε την επαφή με τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης. Και κορυφώνει αυτή την επαφή με το λαό, με πολιτική συγκέντρωση την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, στις 8.30μμ, στην Πλ. Αριστοτέλους, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Και καταλήγει σημειώνοντας πως «με τις κινητοποιήσεις αλλά και την πολιτική συγκέντρωση, επιθυμούμε να έρθουν στο προσκήνιο τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τα λαϊκά στρώματα και να εκφράσουμε το δυναμισμό της αντιπαράθεσης στην ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ