Σάββατο 16 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΖΟΥΓΚΛΑ»
Νέο επεισόδιο με τα «φρουτάκια»

Ενα νέο επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στο κακόγουστο σίριαλ του παράνομου τζόγου - όπως αυτό εξελίσσεται από τη συχνότητα της τηλεοπτικής «Ζούγκλας». Ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος προχτές το βράδυ επανήλθε στο θέμα εμπλέκοντας αυτή τη φορά τον υφυπουργό Εσωτερικών, Στ. Μπένο και τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Γ. Πασχαλίδη.

Συγκεκριμένα ο Γ. Πασχαλίδης κατηγορήθηκε για στενές σχέσεις με τον Γ. Τεκτερίδη, επιχειρηματία από τη Βόρεια Ελλάδα, που εμπλέκεται σε δραστηριότητες παράνομου τζόγου, όπως καταγγέλθηκε. Ωστόσο, τα «ενοχοποιητικά» στοιχεία που παρουσιάστηκαν ήταν της ιδίας υποστάθμης με εκείνα που είχαν παρουσιαστεί, από άλλο τηλεοπτικό σταθμό, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οπως, ότι ο υπουργός είχε καλέσει τον εν λόγω επιχειρηματία σε δεξίωση στο κυβερνείο Θεσσαλονίκης, στην οποία παραβρισκόταν και ο πρωθυπουργός, καθώς και ότι το γραφείο του στα Γιαννιτσά είναι δίπλα σε αυτό του Τεκτερίδη!

Στην εκπομπή ακούστηκε και σχόλιο του Γ. Πασχαλίδη, το οποίο ήταν: «Εγώ τρώω μόνο φρούτα εποχής»! Χτες, ο υπουργός σε δήλωσή του έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης με στόχο την πολιτική του τιμή και αξιοπρέπεια, την οποία όπως τόνισε θα υπερασπιστεί.

Αναφορικά με τον Σταύρο Μπένο, ο οποίος μάλιστα ζήτησε και παραβρέθηκε στην εκπομπή από την οποία τελικά αποχώρησε μετά από έντονες αντεγκλήσεις που είχε με τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο, παρουσιάστηκαν.... αδιάσειστα «ενοχοποιητικά» στοιχεία. Οπως ότι το εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα ήταν ιδιοκτησίας του Δ. Μαθιόπουλου, ο οποίος χαρακτηρίστηκε «άρχοντας του παράνομου τζόγου στην περιοχή»!

Καλούμενος να σχολιάσει τα όσα διεμήφθησαν στην εκπομπή μεταξύ Μπένου - Τριανταφυλλόπουλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χ. Πρωτόπαπας, δήλωσε χτες: «Δε θα κάνω σχόλιο, γύρω από θέματα που αφορούν την προσωπική στάση του καθενός μας. Στηρίζουμε απόλυτα τα στελέχη, γιατί γνωρίζουμε τη διαφάνεια και την εντιμότητά τους, την καταξίωση και την προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες τους τίμησαν και τους τιμούν με τη στήριξη και την ψήφο τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ