Σάββατο 16 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Περιοδεία στην Καβάλα πραγματοποιεί, σήμερα, Σάββατο 16 Φλεβάρη, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Στις 9 π.μ. θα έχει συνάντηση με τους φύλακες σχολικών κτιρίων, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Γαλαξίας». Στις 10 π.μ., στο Εμπορικό Επιμελητήριο, θα έχει συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας, το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Στις 12 μ. θα δώσει συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Γαλαξίας». Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης για το παλαιστινιακό ζήτημα, στην αίθουσα του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας (παλιά ψαράδικα).

- Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, σήμερα Σάββατο, 16 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα: «Ο ρόλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν το νομό μας, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τη νεολαία. Οι θέσεις και οι προτάσεις του ΚΚΕ». Θα παραβρεθεί ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου του ΚΚΕ οργανώνει ημερίδα, με θέμα «Υγεία, κοινωνικό αγαθό ή εμπόρευμα;» αύριο Κυριακή 17 Φλεβάρη, στις 10 π.μ., στο «EUROPA CENTER» (Καρόλου 1 και Οθωνος Αμαλίας) στην Πάτρα. Κεντρικός εισηγητής θα είναι το μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Αρβανιτάκης.

- Η ΚΟΒ Ραφήνας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις «αλλαγές στο χαρακτήρα και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπροστά στις πολιτικές εξελίξεις, τις θέσεις και το πλαίσιο αρχών για τις αναγκαίες συσπειρώσεις της κομματικής οργάνωσης», αύριο Κυριακή, 17/2, στις 10.30 π.μ., στην καφετέρια «Oceanis», στην οδό Πρωτέως & Θάλειας.

- «Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δημοτικές εκλογές», είναι το θέμα συζήτησης που διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Ηρακλείου Αττικής του ΚΚΕ, στις 18 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου, «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Γλυφάδας του ΚΚΕ καλούν τους δημότες σε συγκέντρωση - συζήτηση, τη Δευτέρα, 18/2, στις 6 μ.μ., στο δημοτικό κινηματοθέατρο (Α. Ρωμυλίας 123), για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και τις θέσεις του ΚΚΕ για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

- Παρόμοια εκδήλωση διοργανώνει και η ΚΟΒ Φιλαδέλφειας του ΚΚΕ, την Τετάρτη, 20 Φλεβάρη, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, στις 6.30 το απόγευμα.

- Η Κομματική Οργάνωση Θέρμης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει την ετήσια συνεστίασή της, στη μουσική ταβέρνα «Μαρίνος», το Σάββατο 23 Φλεβάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ