Σάββατο 16 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΠΟΥΤΣΗ
Τα γνωστά... ευχολόγια

Εθιμοτυπική συνάντηση είχαν προχτές το μεσημέρι, ο Δ. Αβραμόπουλος, δήμαρχος Αθηναίων, με τον υποψήφιο δήμαρχο, που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, Χρ. Παπουτσή.

Και οι δύο αρκέστηκαν στα γενικά ευχολόγια που απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση. Ο Δ. Αβραμόπουλος, ισχυρίστηκε πως η προεκλογική περίοδος δεν πρόκειται να επηρεάσει τη λειτουργία του δήμου. Είπε δε, πως το έργο που έχει προγραμματιστεί θα ολοκληρωθεί στην ώρα του. Ο Χρ. Παπουτσής, αφού μίλησε για... «το πάθος του Δ. Αβραμόπουλου για την Αυτοδιοίκηση», ισχυρίστηκε ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο συνεργασίας με τη σημερινή δημοτική αρχή προκειμένου να καταρτίσει το πρόγραμμά του.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για πιθανή έναρξη ενός προεκλογικού ειδυλλίου μεταξύ του νυν δημάρχου Δ. Αβραμόπουλου και του υποψηφίου Χρ. Παπουτσή, ο τελευταίος ήταν κατατοπιστικός: «Απευθύνομαι σε όλους εκείνους οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη προσπάθεια για την οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, της αθηναϊκής κοινωνίας. Απευθύνομαι στους ενεργούς πολίτες και απευθύνομαι και στο Κίνημα των Ελευθέρων Πολιτών».

Ο Δ. Αβραμόπουλος, στο περιθώριο της συνάντησης και απαντώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, για τις προθέσεις του ΚΕΠ αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές, του οποίου είναι πρόεδρος, είπε πως «όλα είναι ανοιχτά» και συμπλήρωσε πως «στρατηγικός στόχος του κινήματος είναι οι εθνικές εκλογές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ