Σάββατο 16 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οργια...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΜΑΛΙΣΤΑ, το είδαμε κι αυτό! Σκανδαλοθηρικό ρεπορτάζ σε (υποτιθέμενο) ειδησεογραφικό κανάλι για «όργια» στα Τρίκαλα, όπου δε χρειάστηκε να προβληθεί κανένα βίντεο προκειμένου να υποστηρίξει το ρεπορτάζ.

Βλέπετε, προβλήθηκε απόσπασμα από ταινία πορνό από το αρχείο του καναλιού (Ευτυχώς προβλήθηκε το αρνητικό της ταινίας, αλλά, πού θα πάει; - ...εξελίσσεται η ειδησεογραφία).

Και για να μη μιλάμε αόριστα, πρόκειται για το «Αλτερ» και το δελτίο ειδήσεων του Ευαγγελάτου, που αναπαρήγαγε σχετικό ρεπορτάζ της ...έγκριτης εφημερίδας «Εσπρέσσο».

Το απλούστατο ερώτημα που προκύπτει, λοιπόν, είναι το εξής: Περιλαμβάνεται, μήπως, στα καθήκοντα του δημοσιογράφου και είναι στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας το να κάνει κανείς «σπικάζ» (να παρέχει φωνητικές διευκρινίσεις, δηλαδή) σε ταινίες πορνό;

Τώρα, κάτι «μικρολεπτομέρειες», όπως το ότι στα Τρίκαλα έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούν οι άνθρωποι, μια και οι περισσότεροι είναι αγρότες και όλοι ξέρουμε τι γίνεται με το βαμβάκι, είναι μάλλον ψιλά γράμματα για τους ιθύνοντες των εν λόγω μέσων.

ΑΠΟ ΤΗΝ άλλη, τα «φρουτάκια» δίνουν και παίρνουν, με τον Τριανταφυλλόπουλο στο «επίκεντρο» της υπόθεσης να το «τραβάει από τα μαλλιά» το θέμα. Είπαμε παιδιά, «πουλάει», αλλά έχει και τα όριά του. Βρείτε άλλο τώρα!


Παπαγεωργίου Βασίλης

Αραγε, μέχρι στιγμής, ποια τεράστια υπηρεσία έχουν προσφέρει έως τώρα άπαντες οι εμπλεκόμενοι στην ελληνική κοινωνία; Μήπως το να μην έχει ο «νόμιμος» τζόγος «παράνομους» ανταγωνιστές;

ΩΡΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην «Ολυμπιακή»! Τώρα οι κυβερνώντες αμφισβητούν το «ποιόν» και του νέου αγοραστή που επέλεξαν, μιλώντας για επιταγές που δεν έχουν κατατεθεί και για αμφισβητούμενη οικονομική επιφάνεια.

Μα, καλά, διαγωνισμός πώλησης είναι αυτός ή ...πρόσκληση για συνέδριο απατεώνων;

Οπως και να έχει το πράγμα πάντως, το υπουργείο Μεταφορών έχει θέσει με σαφήνεια τα διλήμματα: `Η εκποίηση σε ιδιώτη `η τη διαλύουμε μόνοι μας την εταιρία. Μια εταιρία, που, φυσικά, εμείς έχουμε πληρώσει, οι φορολογούμενοι πολίτες, και κανενός τσιφλίκι δεν είναι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ