Πέμπτη 30 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εχουμε συσσωρευμένη εμπειρία - Τώρα ΚΚΕ!

Χρ. Αδαμόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ ν. Αχαΐας

Τα πράγματα είναι απλά. Εχουμε πλέον ως εργαζόμενοι και λαός συσσωρευμένη εμπειρία. Βλέπουμε και καταλαβαίνουμε τι είναι η ΕΕ που στηρίζει τα καρτέλ, τα μέτρα που συνολικά πλήττουν τη ζωή μας. Είναι αυτή και οι ηγέτες της που στηρίζουν την Ουκρανία στο όνομα της «δημοκρατίας» και την ίδια ώρα δεν λένε κουβέντα για τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού που συνεχίζεται, στηρίζοντας και το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ. Είναι αυτοί, μαζί με την κυβέρνηση της ΝΔ στην Ελλάδα και όσα κόμματα στηρίζουν την ΕΕ, που ευθύνονται για την ακρίβεια, το πλιάτσικο που παίζεται στις πλάτες μας.

Το πόσο μας σέβονται, εξάλλου, φαίνεται και από το πόσο οι ίδιοι «σέβονται» νόμους που ψηφίζουν δήθεν για την προστασία μας, από το πώς βρέθηκαν στα χέρια ευρωβουλευτή της ΝΔ προσωπικά δεδομένα εκλογέων και το πώς το θέμα δήθεν αντιμετωπίστηκε, με πρόστιμα στην ίδια και στο υπουργείο...

Σήμερα έχουμε ανάγκη από δυνατές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο, έχουμε ανάγκη από δυνάμωμα των αγώνων και διεκδικήσεών μας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από δυνατό ΚΚΕ και με νέες ψήφους στην κάλπη από κάθε εργαζόμενο, λαϊκό άνθρωπο που προβληματίζεται, ανεξάρτητα από τις μέχρι σήμερα πολιτικές επιλογές του. Αυτό που το ΚΚΕ τονίζει, ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, είναι ό,τι πιο σοφό έχει ακουστεί, είναι ό,τι μπορεί να μας δώσει δύναμη. Σε αυτόν τον δρόμο καλούμε όλους να δώσουν μαχητικό, δυνατό «παρών» και στις κάλπες στις 9 Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ