Πέμπτη 30 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Κάθε λαϊκός άνθρωπος να κάνει το βήμα στηρίζοντας το ΚΚΕ!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρ. πρόεδρος της Αχαϊκής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Πρέπει να δούμε την καθημερινότητά μας, ο καθένας μας. Μέσα στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς καθημερινά, για χρόνια, βλέπουμε τον λαϊκό κόσμο να έρχεται και μέσα σε λίγες μέρες να του τελειώνουν τα χρήματα.

Βλέπουμε, επίσης, συναδέλφους μας να αποχωρούν από το επάγγελμα, αγρότες να μην μπορούν να συνεχίσουν να καλλιεργούν.

Πού οφείλονται όλα αυτά; Στη μεγάλη ακρίβεια, στους λογαριασμούς ρεύματος, στον ΦΠΑ, στα τεκμαρτά εισοδήματα που περιμένουμε και έχουν τρομοκρατήσει κόσμο, και άλλα αντίστοιχα μέτρα.

Ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά; Οι κυβερνήσεις της ΝΔ σήμερα, των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προηγουμένως, όλοι όσοι τους στηρίζουν.

Να γιατί ο κάθε λαϊκός άνθρωπος θα πρέπει να κάνει στις 9 Ιούνη το βήμα - άλμα, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί σε όλα, ακόμα κι αν έχει ορισμένες διαφωνίες, στηρίζοντας - ψηφίζοντας το ΚΚΕ. Να παραδειγματιστεί από την καθημερινότητά του, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει!

Να κάνει τη διαμαρτυρία του για όλα όσα βιώνει, και τα οποία φτάνουν μέχρι και πολέμους, δύναμη, γιατί το ΚΚΕ έχει καθαρές απόψεις. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι η πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση σε όλα αυτά τα μέτρα, σε μια χώρα όπου δεν υπάρχει άλλη αντιπολίτευση. Είναι το κόμμα που θα επιστρέψει τη δύναμή του στον λαό και την επόμενη μέρα των εκλογών!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ