Πέμπτη 30 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Στη 1 μ.μ. σε σύσκεψη φοιτητών Ιατρικής και Βιοχημείας στη Λάρισα, στο κυλικείο του «Βιόπολις». θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του Κόμματος.

-- Στις 8 μ.μ. σε σύσκεψη υγειονομικών Λάρισας, στο cafe «Μικρός Κόσμος», θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία της Μενεμένης με τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας της Σταυρούπολης με τον Θανάση Κοκονά, μέλος της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΚΟΒ Βορειοδυτικών Συνοικιών Τρικάλων διοργανώνει εκδήλωση στην παλιά Ζωαγορά Τρικάλων, στην ταβέρνα «Τσιμπολογήματα». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Τρικάλων.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Αχαΐας καλεί σε σύσκεψη με ανθρώπους του αθλητισμού στο Λαϊκό Στέκι των Εργατικών Κατοικιών της Ταραμπούρας, στην Πάτρα. Θα μιλήσουν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ποδοσφαιριστής, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, ο Τάκης Πετρόπουλος, αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Πατρέων, πρώην μπασκετμπολίστας και προπονητής μπάσκετ, ο Γιάννης Παυλάκης, πρόεδρος της Αθλητικής Ενωσης Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ), και ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του Κόμματος.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά καλεί στο cafe «6 Days Coffee & More» (Αντιπλοιάρχου Π. Βλαχάκου 97). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο θεατράκι του Πεζόδρομου στο Κορδελιό με τον βουλευτή Γιάννη Δελή και τον Νίκο Τσακλίδη, εργαζόμενο στον ΟΣΕ και μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Μετάλλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ