Πέμπτη 30 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ψήφος στο ΚΚΕ, ψήφος ελπίδας για όλους τους λαούς της Ευρώπης!

Παύλος Σκούρας, παιδαγωγός, δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ - Καρναβάλι

Ο λαός της Πάτρας στις δημοτικές εκλογές επέλεξε για τρίτη φορά τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που έχει αποδείξει στην πράξη τι σημαίνει σεβασμός στον πολίτη, που πολεμά τη φτώχεια, την ανασφάλεια.

Κεντρικό σύνθημά της ήταν και είναι ότι όμορφη πόλη είναι αυτή που δεν έχει ανεργία, φτώχεια, παιδιά στην εξάρτηση. Ο λαός μέσα από την ψήφο του στη «Λαϊκή Συσπείρωση» ψήφισε θέσεις και αρχές του ΚΚΕ, έδειξε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Είναι θέσεις και αρχές που ορίζουν ότι κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τον κόσμο που ζει, με σκοπό να μπορεί και να θέλει να τον κάνει καλύτερο, και με αγώνα να κατακτήσει την αποδέσμευσή του από όλες τις μορφές πνευματικής δουλείας, για την εσωτερική ανεξαρτησία και αυτοτέλειά του.

Στις εκλογές του Οκτώβρη η «Λαϊκή Συσπείρωση» νίκησε. Η νίκη αυτή οφείλεται στην εφαρμογή της πολιτικής και των αρχών του ΚΚΕ.

Πολιτικής αντίθετης με αυτή του καπιταλιστικού συστήματος της εκμετάλλευσης, το οποίο βρίσκεται σε βαθιά αντίθεση με τα ανθρωπιστικά ιδανικά.

Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές, και με την ψήφο μας καλούμαστε να πάρουμε θέση για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Ο μόνος πολιτικός χώρος που δεν αερολογεί και παίρνει καθαρές και ξάστερες θέσεις για όλα, που δείχνει τον δρόμο για το πώς οι λαοί μπορούν να ζήσουν καλύτερα, χωρίς πολέμους, φτώχεια και εκμετάλλευση, είναι το ΚΚΕ.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ελπίδας για όλους τους λαούς της Ευρώπης!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ