Πέμπτη 30 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ο ικαριώτικος λαός έχει επιλογή με δυνατό ΚΚΕ

Διήμερη περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτή Ερης Ρίτσου

«Τώρα ΚΚΕ δυνατό. Απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της ΕΕ και των κομμάτων της, στον αγώνα για την ανατροπή τους», ήταν το κάλεσμα που μετέφερε η Ερη Ρίτσου, συγγραφέας και υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, στη διήμερη περιοδεία της στην Ικαρία.

Παραβρέθηκε σε σύσκεψη με φίλους και οπαδούς του Κόμματος στον Εύδηλο, περιόδευσε σε Ράχες και Αρμενιστή και στη συνέχεια μίλησε σε μια πολύ μαζική συγκέντρωση στον Χριστό Ραχών.

Στις περιοχές αυτές αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους και με επαγγελματίες για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στην πρώτη γραμμή η ακρίβεια, η έλλειψη ιατρικού προσωπικού και εξοπλισμού στις δομές Υγείας, ο πόλεμος που βιώνουν οι λαοί της περιοχής μας.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός μας και από πίσω δεν είναι η πολιτική της ΕΕ, που όλα τα άλλα κόμματα όχι μόνο την αποδέχονται, αλλά πρωταγωνιστούν για την εφαρμογή της».

Κάλεσε τον ικαριώτικο λαό να υπερψηφίσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις 9 Ιούνη, λέγοντας ότι «τη 10η Ιούνη και στο Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει να υπάρχει ισχυρή φωνή για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, τα οποία μόνο το ΚΚΕ τα εκφράζει».

Ανακοινώθηκε ότι η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ικαρία για τις ευρωεκλογές προγραμματίζεται για την Πέμπτη 6 Ιούνη, στην πλατεία Αγ. Κηρύκου στις 8.30 μ.μ. με κεντρικούς ομιλητές τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και την Σεμίνα Διγενή, βουλευτή του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ