Πέμπτη 30 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
«Αποτελειώστε τους»...

Σε άλλη μια απτή αποτύπωση της ωμής υποστήριξης των ΗΠΑ στις σφαγές που διαπράττει καθημερινά το Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων, η Αμερικανίδα πρώην πρέσβειρα στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι - μέχρι πρότινος υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές - κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Ισραήλ έγραψε ...αφιέρωση πάνω σε βόμβα του ισραηλινού στρατού με «προορισμό» τη Γάζα, με την ακόλουθη φράση: «Αποτελειώστε τους! Η Αμερική αγαπά το Ισραήλ! Πάντα, Νίκι Χέιλι».

Η Χέιλι βρέθηκε στο Ισραήλ, προσκεκλημένη του αμερικανοεβραϊκού λόμπι, και δεν δίστασε να γράψει τη φριχτή αυτή φράση λίγες μόλις ώρες μετά το μακελειό 45 ανθρώπων στον καταυλισμό εκτοπισμένων Ταλ Αλ Σουλτάν της Ράφα.

Είτε με την πιο απροκάλυπτη μορφή, που καταγράφηκε στην αφιέρωση της Χέιλι, είτε με το υποκριτικό «ενδιαφέρον» της κυβέρνησης Μπάιντεν για τους Παλαιστίνιους αμάχους που σκοτώνονται από αμερικανικές βόμβες, οι ΗΠΑ (μαζί με την ΕΕ) αποτελούν τον μεγάλο «σπόνσορα» της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος - δολοφόνο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ