Τετάρτη 22 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

«Υπουλος» ιός: «Ο ιός του... γυμναστηρίου χτύπησε αιφνιδίως χτες την κυβέρνηση. Λίγα 24ωρα μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Μαξίμου και του υπουργείου Εξωτερικών να πείσουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πράγματι ασθενής και γι' αυτό δεν παρέστη στην Κυβερνητική Επιτροπή της περασμένης Πέμπτης, το θέμα επανήλθε στη δημοσιότητα. Αιτία, η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον υπουργό ότι την ημέρα της ασθενείας του, αν και δεν πήγε στη συνεδρίαση του κυβερνητικού οργάνου, είχε πάει στο γυμναστήριο» (Από την πρώτη σελίδα των ΝΕΩΝ).

Αποθεραπεία γυμναστηρίου: «Ο υπουργός Εξωτερικών αποφεύγει την κλασική ιατρική και θεωρεί το "γυμναστήριο ως ασπιρίνη του". Ο ίδιος άλλωστε χτες, κατά τη διάρκεια του ευρωμεσογειακού φόρουμ, δήλωσε ότι ούτε οργίζεται ούτε θλίβεται για τα σενάρια που βλέπουν τη δημοσιότητα, με αφορμή τη δηλωθείσα ασθένειά του στην τελευταία συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής την περασμένη Πέμπτη» (Κύρα Αδάμ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

«Με συνταγή Αντρέα»: «Σε ακόμη πιο υψηλούς τόνους -- που θα θυμίζουν τον Α. Παπανδρέου -- πρόκειται να μιλήσει για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης στην αυριανή (σημερινή) συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, όπου θα δηλώσει: "Ηλθε η ώρα των αποφάσεων"» (ΒΗΜΑ).

Για την ιστορία: «Η εξωτερική πολιτική χαράσσεται συλλογικά, υπάρχει απόλυτος συντονισμός με τον πρωθυπουργό. Νομίζω ότι κινούμεθα στη σωστή κατεύθυνση για την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων στο θέμα του ευρωστρατού και του Κυπριακού» (Γ. Παπανδρέου, υπουργός Εξωτερικών).

Κλείνει ο πρώτος κύκλος: «Η κυβέρνηση μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ως το τέλος Ιουνίου θα έχει κλείσει τον κύκλο των ιδιωτικοποιήσεων -- ΕΛΠΕ, καζίνα, μαρίνες, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ΚΑΕ -- που έχουν εισέλθει στην τελική τους φάση και θα χαράξει νέα πολιτική με επίκεντρο το χώρο της ενέργειας» (ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ