Παρασκευή 25 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 9ης Απρίλη, οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δράση τους για να φτάσει πλατιά στον ελληνικό λαό η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις.

  • Σήμερα, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα γραφεία του Δήμου Πειραιά, στις 8.30 το πρωί, με επικεφαλής τους Γ. Μαρίνο και Κ. Τζατζάνη. Την ίδια μέρα, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στον κεντρικό Πειραιά, με επικεφαλής τον Θ. Παναγόπουλο.

Στην «Ολυμπιακή», στο Δυτικό Αεροδρόμιο, θα περιοδεύσει σήμερα Παρασκευή, στις 10 το πρωί, ο Αντ. Σκυλλάκος.

Στη ΔΕΗ Περιοχής Καλλιθέας θα περιοδεύσει σήμερα Παρασκευή στις 7 το πρωί ο Μπ. Αγγουράκης.

Η Εκλογική Επιτροπή του ΚΚΕ Δήμου Πυθαγορείου καλεί στην ομιλία που θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Συντροφιά» στη Χώρα. Θέμα, οι πολιτικές εξελίξεις και οι εκλογές.

Η Κομματική Οργάνωση ΔΕΗ Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει την ετήσια συνεστίασή της στο οικογενειακό κέντρο «Μπόρα -Μπόρα», αύριο Σάββατο.

Την Κυριακή, 27/2, η ΚΟ Γούβας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Ο Παπαρούνας», Αναξάρχου 23 και Φιλολάου 205. Το θέμα της συζήτησης είναι: «Προτάσεις του ΚΚΕ για το λαϊκό μέτωπο πάλης και διέξοδο από τη σημερινή, δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο λαός και η χώρα».

Την Κυριακή, η Κομματική Οργάνωση Νέων Λιοσίων του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για την παρουσίαση της Εκλογικής Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Επίσης, την Κυριακή, η Κομματική Οργάνωση Καματερού του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στα γραφεία του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων, με θέμα τις εκλογές και τις θέσεις του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί.

Τη Δευτέρα, 28/2, η Κομματική Οργάνωση Ανω Πετραλώνων του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Εθνικές εκλογές». Η συγκέντρωση θα γίνει στην ταβέρνα της Κανέλλας, πλατεία Σφαγείων, στις 6 μ.μ.

Την Τρίτη, 29/2, στις 8 μ.μ., η ΚΟ Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καλεί στην πολιτική της συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη Λέσβο
  • Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Σάββατο περιοδεία το πρωί στα συνεργεία του Λαζαρέτου με τον Στ. Σκοπελίτη και το βράδυ ομιλία σε καφενείο της Λαγγάδας. Την ίδια μέρα συγκέντρωση στο Μανταμάδο, στο Πολύκεντρο του χωριού, καθώς και στην Ερεσό, στη Γεωργική Σχολή.
  • Την Κυριακή, περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στο Σταυρό και τη Βρίσα.
  • Την Τρίτη, 29/2, περιοδεία στην Αρίσβη και τα Δάφια από τον Στ. Σκοπελίτη. Την Τετάρτη, 1/3, περιοδείες σε Ακράσι και Αμπελικό επίσης από τον βουλευτή, καθώς και την Πέμπτη και Παρασκευή, 2 και 3/3 στα χωριά Λάμπου, Μύλοι, Κεραμειά, Συκούντα, ομιλία στο Ιππειος, Νέες Κυδωνίες και Μυστεγνά.
Στη Λήμνο

Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Σάββατο, συγκέντρωση στη Μύρινα με τους εργατοϋπαλλήλους της Λήμνου, με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πελοπόννησο

Ενα πλούσιο πρόγραμμα δράσης υλοποιεί η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ. Μεταξύ άλλων, πραγματοποιεί περιοδείες σήμερα Παρασκευή στους Δήμους Νέστορος, Πεταλιδιού, Νησάκι Καλαμάτας.

Στην Εύβοια

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης, οι ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ πραγματοποιούν τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σήμερα Παρασκευή σύσκεψη στο χωριό Καστανιώτισσα Ιστιαίας, το Σάββατο σύσκεψη στο Πήλι και στην Αιδηψό, την Κυριακή στην πόλη της Λίμνης στις 7 μ.μ.
  • Τέλος, στη Χαλκίδα από τις 23 έως τις 27 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις στις συνοικίες Κανήθου, Αλωνάκι, Μπαταργιά, Αλάτσατα και Εξω Παναγίτσα, στα ΙΕΚ και στους μαθητές.
Στη Ροδόπη

Το πρόγραμμα δράσης της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Σήμερα Παρασκευή περιοδείες σε Κάλχα, Τυχερό και Ιάμπολη. Το Σάββατο και την Κυριακή σε Αριανά και σε οικισμούς του Δήμου Αριανών, συζήτηση με τους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης, συζήτηση με τους θαμώνες καφενείων στον Αίγειρο.
  • Επίσης, έως την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν περιοδείες και συζητήσεις με εργαζόμενους σε μικρές βιοτεχνίες και συνεργεία, που βρίσκονται στην είσοδο και την έξοδο της Κομοτηνής, περιοδείες και μοίρασμα ενημερωτικού υλικού σε κατοίκους του συνοικισμού «Ρέμβη» της ενορίας «Παναγιά», στα καφενεία του Ιάσμου. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο Πνευματικό Κέντρου Ιάσμου, στις 8 μ.μ.
Στα Χανιά

Συνεχίζεται η υλοποίηση ενός πολύμορφου προγράμματος επαφής με το χανιώτικο λαό και τη νεολαία, που έχει καταρτίσει η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτά, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Αύριο, Σάββατο, στις 7 μ.μ., στον Κουρνά θα μιλήσει ο Μ. Καμαριωτάκης, μέλος του Γραφείου της ΝΕ του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο Νέο Χωριό Αποκορώνου θα μιλήσει ο Γ. Νταγκουνάκης, γραμματέας της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα, στις 10 το πρωί, θα επισκεφτεί την ΑΒΕΑ και θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Τ. Δημουλάς.
Στην Πέλλα

Οι Κομματικές Οργανώσεις Νομού Πέλλας πραγματοποιούν, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Παρασκευή περιοδεία σε Καλύβια, Παλαίφυτο, Τριφύλι, Νεοχώρι, Δροσερό.
  • Αύριο Σάββατο στελέχη της ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στην αγορά της Σκύδρας και της Κρύας Βρύσης. Το απόγευμα στον Εξαπλάτανο, στον Αγ. Λουκά, στην Εσωβάλτα και την Ακρολίμνη.
  • Τέλος, την Κυριακή περιοδεία θα γίνει στη Δάφνη και την Αρνισσα.
Στην Πιερία

Αύριο, Σάββατο στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Λιτοχώρου, ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα παρουσιάσει την Εκλογική Διακήρυξη του Κόμματος.

Στη Θεσσαλονίκη

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Παρασκευή στις 7 μ.μ. κλιμάκιο της ΚΟΘ, με επικεφαλής τον Γ. Ρίσκο, θα περιοδεύσει στο Αδενδρο.
  • Αύριο Σάββατο στις 7 μ.μ. κλιμάκιο της ΚΟΘ, με επικεφαλής τον Γ. Ρίσκο και τον Τ. Πασχαλούδη, θα περιοδεύσει σε Αγχίαλο και Μεσήμβρια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ