Τρίτη 21 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Για τα 85χρονα του ΚΚΕ και την υποδοχή νέων μελών

Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση υποδοχής των νέων κομματικών μελών και μελών της ΚΝΕ, αύριο Τετάρτη 22 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδρίων της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό, προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ - χρόνων αγώνων και θυσιών για την επαναστατική αλλαγή στη χώρα, για την προάσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων και κατακτήσεων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

-- Χαιρετισμό από τον βετεράνο του Κόμματος Στρατή Τσαμπή.

-- Ομιλία από τον Δημήτρη Ζάχαρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΚΟΑ, με θέμα: «ΚΚΕ 1918 - 2003, 85 χρόνια αδιάκοπης επαναστατικής πάλης».

-- Θεατρικό αναλόγιο με απόδοση του ποιήματος «Το φως που καίει» του Κώστα Βάρναλη, από τους ηθοποιούς Μίλτο Δημουλή, Μαρία Μακρή, Κωστή Μαλκότση, Κατερίνα Σουβλή και Αποστόλη Τσιρώνη.

-- Μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια σε ποίηση του Γιάννη Ρίτσου, με τους καλλιτέχνες Βασίλη Λέκκα και Ειρήνη Σακκαλή.

-- Υμνο της Διεθνούς.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο Νίκος Ξυθάλης, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίων των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή», και έκθεση τευχών της ΚΟΜΕΠ με ειδική τιμή προσφοράς, καθώς και έκθεση ιστορικών υλικών από την πορεία του Κόμματος και του «Ριζοσπάστη». Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 5 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ