Τρίτη 21 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Ενώνουν τη φωνή τους με το Ναύπλιο

Μέρα πανεργατικού ξεσηκωμού για την περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης, είναι η Παρασκευή 24 του Γενάρη. Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της περιοχής σχεδιάζουν τη μαζική συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια, στις πικετοφορίες και τις μαζικές εξορμήσεις που οργανώνει το ΠΑΜΕ στο πλαίσιο του 6μηνου προγραμματισμού της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003». Ετοιμάζονται να ενώσουν τη φωνή τους μαζί με των χιλιάδων διαδηλωτών που θα έχουν κατακλύσει τους δρόμους του Ναυπλίου καταδικάζοντας τις πολιτικές που επεξεργάζονται και τις αποφάσεις που αναμένεται να ληφθούν στη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας και θα επικυρωθούν στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ τον Ιούνη.

Στη Θεσσαλονίκη οργανώνεται συλλαλητήριο στις 6.30 το απόγευμα στο Αγαλμα του Βενιζέλου. Αντίστοιχα και στην Κοζάνη στις 7μμ στην κεντρική πλατεία. Στις άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης θα γίνουν πικετοφορίες και μαζικές εξορμήσεις ενημέρωσης για τα νέα αντεργατικά μέτρα που θα συζητούν οι υπουργοί Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της ΕΕ στη Σύνοδο του Ναυπλίου.

Εργαζόμενοι μαθητές

Οι εργαζόμενοι νυχτερινοί μαθητές των ΤΕΕ μέσα από γενικές συνελεύσεις που πραγματοποίησαν στα σχολεία τους, υιοθέτησαν την απόφαση του Συντονιστικού των Εσπερινών ΤΕΕ Θεσσαλονίκης και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Μάλιστα όρισαν προσυγκέντρωση στις 6μμ στα σχολεία τους, από όπου με πορεία θα κατευθυνθούν στο χώρο της συγκέντρωσης στις 6.30μμ στο Αγαλμα του Βενιζέλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ