Πέμπτη 9 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Πεντάγωνο και... «Δύο συγκλονιστικές αποκαλύψεις είδαν χθες το φως της δημοσιότητας για τον τρόπο με τον οποίο οι HΠA χρηματοδοτούν, ενισχύουν και δυναμιτίζουν εστίες έντασης σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο να εξυπηρετήσουν μεσοπρόθεσμα συμφέροντά τους. Και όταν τα συμφέροντα αυτά πάψουν να ισχύουν, η πανίσχυρη αμερικανική πολεμική μηχανή ως αυτόκλητος πυροσβέστης σπεύδει να αναλάβει το καταστροφικό της έργο. Αποκάλυψη Νο 1. Ερευνα του αμερικανικού Κογκρέσου αποκάλυψε ότι το Πεντάγωνο πωλούσε με έκπτωση 90% μέσω του Διαδικτύου επιστημονικό υλικό το οποίο θα μπορούσε να χρησιμεύσει στην κατασκευή βακτηριολογικών όπλων σαν και αυτά για τα οποία η Ουάσιγκτον υποστηρίζει ότι εισέβαλε στο Ιράκ» (Ι. Παπαδημητροπούλου - «ΕΘΝΟΣ»).

...FBI παντού!: «Αποκάλυψη Νο 2. Το FBI μετέφερε κατά τη διάρκεια του 1998-99 κονδύλια ύψους εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων σε άτομα και οργανώσεις που επρόσκειντο φιλικά στην παλαιστινιακή ριζοσπαστική οργάνωση "Χαμάς", την ίδια χρονική περίοδο που η τότε διοίκηση Κλίντον προσπαθούσε να προωθήσει την ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Η "Χαμάς" βρισκόταν στον αμερικανικό κατάλογο των πιο επικίνδυνων τρομοκρατικών οργανώσεων» (Στο ίδιο).

Η ΕΛ.ΑΣ. είναι «αλλού»... «Εξι "φαμίλιες" της αθηναϊκής μαφίας ελέγχουν το οργανωμένο έγκλημα. Τις ανησυχητικές διαστάσεις που έχει προσλάβει η δράση των εγκληματικών οργανώσεων στην Αττική στη διάρκεια της περιόδου 2001-2002 αναδεικνύει απόρρητη έκθεση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ... Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, την τελευταία διετία καταγράφηκαν 115 υποθέσεις δράσης οργανωμένων κυκλωμάτων με τη συμμετοχή 680 ατόμων, έναντι μόλις 63 υποθέσεων με 318 εμπλεκομένους την περίοδο 1999-2000. Δηλαδή διπλασιάστηκε ο αριθμός των υποθέσεων και των εμπλεκομένων ατόμων» (Β. Γ. Λαμπρόπουλος -«ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ