Τρίτη 4 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην κάλπη με αποφασιστικότητα

Ανακοίνωση της ΝΕ Αχαΐας και ΑΕ Αιγιάλειας του ΚΚΕ σχετικά με τη σημερινή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αίγιο

Σε χτεσινή ανακοίνωσή της η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και η Αχτιδική Επιτροπή Αιγιάλειας του ΚΚΕ σημειώνει:

«Μετά την ξαφνική ανακοίνωση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Φούρα των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, την ίδια μέρα, ώρα και τόπο, που είχε αποφασίσει, προαναγγείλει και προπαγανδίσει το ΚΚΕ για την προεκλογική του συγκέντρωση, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Τρίτη 4/4, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (τρίγωνη πλατεία). Θα μιλήσουν: ο Αρβανιτάκης Δημήτρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και οι υποψήφιοι βουλευτές: Αντωνόπουλος Ανδρέας και Λαπαναΐτης Θανάσης.

Είναι φανερό πως εντείνονται οι προσπάθειες να παρεμποδιστεί η προεκλογική εκστρατεία του Κόμματός μας, επειδή ακριβώς η γραμμή της λαϊκής συσπείρωσης και η απήχηση που έχει το ΚΚΕ στα λαϊκά στρώματα, ανησυχεί τους υποστηριχτές της αντιλαϊκής νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και η Αχτιδική Επιτροπή Αιγιάλειας του ΚΚΕ καλούν τους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες, τους άνεργους, τους αγρότες, να πάρουν τα μέτρα τους ΤΩΡΑ. Να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση. Να ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ με την ψήφο τους το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Να ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ τον ΣΥΝ και το ΔΗΚΚΙ που λειτουργούν σαν αναχώματα και εφεδρείες του συστήματος και προτείνουν ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το ΠΑΣΟΚ.

Στην κάλπη με αποφασιστικότητα να ρίξουν το ψηφοδέλτιο στο ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ