Τρίτη 27 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΕΞΟΥΣΙΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ: «Νέα παρέμβαση σχεδιάζει ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη θύελλα που ξεσήκωσε η τροπολογία για το "Πόρτο Καρράς". Επισπεύδει τις ρήξεις ξεκινώντας με ριζικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ακόμη και πριν από τις εκλογές» (ΝΕΑ) - «Ο κεραυνοβόλος τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Γ. Παπανδρέου στην υπόθεση της τροπολογίας Πάχτα σηματοδοτεί τις μεγάλες ανατροπές, που σχεδιάζει στη λειτουργία του κόμματος, της κυβέρνησης, της Βουλής και στις σχέσεις κράτους-πολίτη» (ΕΘΝΟΣ).

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ: «Με τον πρωθυπουργό απόντα από τις εξελίξεις και το νέο αρχηγό να επιχειρεί με απέλπιδες προσπάθειες να "προσπεράσει" τις κυβερνητικές αμαρτίες λίγο πριν από τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ παρασύρεται στη δίνη σκανδάλων» (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ) - «Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ αμφισβητούν πλέον ευθέως τις επιλογές και τους χειρισμούς του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με την υπόθεση των εννέα αποπεμφθέντων βουλευτών» (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

«ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ» ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ: «Με "φωτογραφικές ρυθμίσεις" στο νομοσχέδιο που αφορά την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού, ρυθμίζει θέματα τουριστικής νομοθεσίας και περιέχει και άλλες διατάξεις, το υπουργείο Ανάπτυξης, λίγες ημέρες πριν τη διάλυση της Βουλής και τις εκλογές, επιλύει χρόνια πολεοδομικά προβλήματα ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας. Η συζήτηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου στη Βουλή θα αρχίσει αύριο» (σ.σ. σήμερα) (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ).

«ΜΥΣΤΗΡΙΑ»... «Μπορεί για κάποιους από τους 9 βουλευτές, που υπέγραψαν την επίμαχη τροπολογία για το "Πόρτο Καρράς", η απόφαση του κόμματος να τεθούν εκτός ψηφοδελτίων να είναι άδικη, αλλά ήταν επιβεβλημένη από τα γεγονότα. Επρεπε η ηγεσία να αντιδράσει όπως αντέδρασε... Πίσω από την επίμαχη τροπολογία, όπως φαίνεται, υπάρχουν "μυστήρια του Πόρτο Καρράς", που δεν φωτίσθηκαν με τις διευκρινίσεις του παραιτηθέντος υφυπουργού και βουλευτών που την υπέγραψαν» (Από το άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).

«ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ»... «Το κενό εξουσίας είναι "πράσινο φως" σε κάθε είδους τρωκτικά να τακτοποιήσουν παρασκηνιακά τις δουλειές τους. Οφείλει, λοιπόν, ο κ. Σημίτης να ξεκαθαρίσει σήμερα στον ελληνικό λαό ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο. Να μας εξηγήσει από ποιον θα ζητήσουμε ευθύνες αν τα πράγματα συνεχίσουν να πάνε στραβά. Η σιωπή δεν ωφελεί ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και τον τόπο» (Από το άρθρο της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ