Τρίτη 27 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι διαδικασίες

Αναπόφευκτες οι ερωτήσεις, σχετικά με την υπόθεση Πάχτα, στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα. Μια απ' αυτές αφορούσε «την κίνηση του κ. Παπανδρέου να αποπέμψει 9 βουλευτές του και τον υπουργό».

«Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνον από τη σκοπιά πώς αντιμετωπίζει τέτοια ζητήματα το ΚΚΕ», σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα. Κι αφού τόνισε πως αντιμετωπίζονται πάντα αυστηρά οι όποιες ενέργειες πλήττουν το Κόμμα και, κυρίως, τα λαϊκά συμφέροντα, συμπλήρωσε ότι αυτό γίνεται σύμφωνα με τις συλλογικές διαδικασίες που προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος. Εμείς δίνουμε σημασία και στη διαδικασία και ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα και για να το κάνει περισσότερο κατανοητό, έδωσε κι ένα παράδειγμα: «Αν έβγαινα εγώ δημόσια και είχα αναγγείλει κάποιες ποινές σε κάποιους συντρόφους, η Κεντρική Επιτροπή θα μου είχε πει αντίο αμέσως, θα με είχε αποχαιρετίσει αυτομάτως! Και έτσι είναι».

Τέτοια θέματα εσωκομματικής δημοκρατίας, όμως, είναι «ψιλά γράμματα» για τ' άλλα κόμματα, ιδιαίτερα, για το «νέο ΠΑΣΟΚ»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ