Τρίτη 27 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Πλούσιος και γόνιμος

Πλούσιος και γόνιμος διάλογος για τα προβλήματα της νέας γενιάς και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ αναπτύχθηκε στις συγκεντρώσεις που έγιναν την περασμένη Κυριακή σε Βόλο, Καρδίτσα και Τρίκαλα, στα πλαίσια της πλατιάς πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη νεολαία. Πολλοί νέοι και νέες που έδωσαν το «παρών» τους συζήτησαν για θέματα που αφορούν τη νεολαία, αλλά και γενικότερα το λαό και τη χώρα μας, όπως τα προβλήματα της Παιδείας, της ανεργίας, των ναρκωτικών, της Υγείας, της ειρήνης, της δημοκρατίας, του αθλητισμού κ.ά. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε, επίσης, το πώς η νεολαία μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά και ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων της και υπερτονίστηκε η αναγκαιότητα καταψήφισης του δικομματισμού στις ερχόμενες εκλογές και ενίσχυσης του ΚΚΕ που παντού και πάντα αγωνίζεται για τα δικαιώματα και την εκπλήρωση των οραμάτων και των ιδανικών της νέας γενιάς.

Στη συγκέντρωση στο Βόλο, που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου, μίλησε ο Γ. Λούμας, υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ και μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου του Κόμματος και στην Καρδίτσα, έγινε στο «Παυσίλυπον», μίλησαν ο Γ. Τσιούτρας, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κόμματος, ο Β. Ξυδιάς, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου και οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος Ρούλα Χαλάτση και Ηλ. Μπόρλας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δ. Δήμας, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Ομιλητής στη συγκέντρωση που έγινε στα Τρίκαλα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρικκαίων, ήταν ο Αχ. Κανταρτζής, υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΚΚΕ, χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας του ΝΣ της ΚΝΕ Σ. Σωτηρόπουλος, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η παρέμβαση που έκανε ο βαλκανιονίκης και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων Γ. Καΐτης, σχετικά με τον αθλητισμό και την εμπορευματοποίησή του, με αφορμή και τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο νομό, η εκδήλωση με τη νεολαία της πόλης που διοργάνωσε το Νομαρχιακό Συμβούλιο της ΚΝΕ και η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στη Λάμια.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας του ΝΣ της ΚΝΕ Χάρης Μιχαλάκης καλωσορίζοντας τους νέους που συμμετείχαν μαζικά, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Τάσος Χρονάς, υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή το απόγευμα και στο Ρέθυμνο, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, με τη συμμετοχή και την παρουσία πολλών και ομιλητή τον Νίκο Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, σε συγκέντρωση της ΝΕ Ρεθύμνου για τη νεολαία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σάλπισμα αντεπίθεσης για «ΚΚΕ ισχυρό παντού» από τη μαζική προεκλογική συγκέντρωση (2019-05-21 00:00:00.0)
Συγκέντρωση νεολαίας στο Θησείο με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα (2019-05-03 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2010-10-22 00:00:00.0)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις (2006-07-19 00:00:00.0)
Συγκέντρωση για τη νεολαία στη Χαλκίδα (2004-02-10 00:00:00.0)
Πολιτικά τα κριτήρια ψήφου της νέας γενιάς (2002-07-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ