Τρίτη 18 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ
Κεντρικές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Τις προσεχείς μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις και περιοδείες από μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και από υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κόμματος.

Σήμερα, Τρίτη

- Στις 9.30 π.μ., στην Τεχνική Διεύθυνση της «Ολυμπιακής», θα περιοδεύσει ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

- Στην Εθνική Τράπεζα Πειραιά, στις 12 το μεσημέρι, θα περιοδεύσει ο Γιώργος Τούσσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 12 το μεσημέρι, στο εργοστάσιο «ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ», θα περιοδεύσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δήμος Κουμπούρης.

- Σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο στην πλατεία Νέας Πεντέλης, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη

- Στη Θεσσαλονίκη, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση με θέμα «Η επίθεση της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

- Στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στους Αμπελόκηπους, θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σε εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα, στη Γλυφάδα, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης.

- Στο ΝΑΤ και στον Οίκο Ναύτου, στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει ο Γιώργος Τούσσας.

- Στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «EUROPA CENTER» στην Πάτρα, σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Ευρωπαϊκή Ενωση και Εργατικά Δικαιώματα», θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης.

Την Πέμπτη, 20/5

- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου και θα χαιρετίσει ο Χρήστος Μαργανέλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ