Τρίτη 18 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
Καθορίστηκαν οι χώροι των κομμάτων

Την ανάγκη να υπάρξει ίση προβολή των κομμάτων ενόψει των ευρωεκλογών σημείωσε ο Σπύρος Χαλβατζής, επικεφαλής της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», τονίζοντας πως «αναλογικότητα δε σημαίνει ίση προβολή», στη διάρκεια του χτεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και αποφασίστηκαν οι χώροι που θα πάρουν τα κόμματα στις επερχόμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης διαφώνησε στον τρόπο της διάθεσης των μέσων προβολής, όπως αποφασίστηκε τελικά από το Δημοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με τη διοίκηση (και όπως είχαν συμφωνήσει, στη Διακομματική Επιτροπή που έγινε νωρίτερα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), η ποσότητα των θέσεων που θα πάρει το κάθε κόμμα, θα γίνει με βάση την αναλογικότητα...

Κατά τ' άλλα, ομόφωνα αποφασίστηκε πως η ΝΔ θα έχει την πλατεία Δικαιοσύνης, το ΠΑΣΟΚ την πλατεία Κλαυθμώνος, το ΚΚΕ την Ομόνοια, έναντι του εστιατορίου ΝΕΟΝ, ο ΣΥΡΙΖΑ στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Αιόλου και το ΔΗΚΚΙ στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Επίσης, ομόφωνα αποφασίστηκε πως το κάθε κόμμα θα μπορεί να έχει τρία μικρότερα περίπτερα («σταντς») σε κάθε ένα διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ