Τρίτη 18 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Συμπαράσταση στους λαούς που αγωνίζονται

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία την Πέμπτη στις 9 το βράδυ

Να κρατήσουν αναμμένη τη σπίθα της αξιοπρέπειας, τη σπίθα της Διεθνιστικής Αλληλεγγύης, καλεί όλους τους Αθηναίους, το ΠΑΜΕ, συμμετέχοντας την Πέμπτη, στη δίωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από τις 9 μέχρι στις 11 το βράδυ, μπροστά στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Γι' αυτό το λόγο καλεί τον κάθε διαδηλωτή να έχει μαζί του ένα κερί που θα το ανάψει συμβολικά.

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως τονίζει το ΠΑΜΕ, στόχο έχει να εκφράσει τη Διεθνιστική Εργατική Αλληλεγγύη υπέρ του λαού της Κούβας, υπέρ της ιρακινής αντίστασης και υπέρ του παλαιστινιακού λαού. Ταυτόχρονα να αναδείξει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που με ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα βιάζει, βασανίζει και εκτελεί αιχμαλώτους Ιρακινούς και Αφγανούς πολίτες. Το αποκρουστικό προσωπείο των ιμπεριαλιστών φαίνεται από τα εγκλήματά τους και σε βάρος παιδιών, γυναικών, κτιρίων και αιχμαλώτων.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργάτες, τους υπαλλήλους, τους συνταξιούχους με τη μαζική και διεθνιστική παρουσία τους να δώσουν ξεχωριστό «παρών». «Ιδιαίτερη έκκληση - σημειώνεται - απευθύνουμε στην εργατική νεολαία, συνολικά στη νέα γενιά να έρθει στο συλλαλητήριο και με τη ζωντάνια και το νεύρο που τη διακρίνει να στηρίξει το νησί της Επανάστασης, να βροντοφωνάξει υπέρ της ανυπόταχτης ιρακινής αντίστασης, υπέρ του ηρωικού παλαιστινιακού λαού. Να καταδικάσουμε όλοι μαζί, τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ