Τετάρτη 2 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Η ...μεγάλη

«ευκαιρία»

«Τις επόμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει τη διάλυση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ και την ενσωμάτωσή του στο Συμβούλιο Ανασυγκρότησης (...) Προ ημερών ο κ. Παπανδρέου μίλησε για "ταρακούνημα" του ΠΑΣΟΚ (...) Λογικά, αν ο κ. Παπανδρέου εννοεί όσα εξαγγέλλει και κυρίως έχει την αντοχή να προχωρήσει χωρίς εκπτώσεις, τότε μάλλον το νέο κόμμα του θα πρέπει να ξεχάσει για μερικά χρόνια το ζητούμενο, τη διεκδίκηση της εξουσίας. Αυτή ακριβώς η επώδυνη διαδικασία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρέχει στον Κ. Καραμανλή και την κυβέρνησή του μια τεράστια ευκαιρία. Τη δυνατότητα να προχωρήσει άμεσα και χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Η διαδικασία αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ είναι η μεγάλη ευκαιρία του κυβερνώντος κόμματος» (Από το κύριο άρθρο του «ΕΛ. ΤΥΠΟΥ»).

Διαβεβαιώσεις

υπό ...αίρεση

«Αποκλείει κατά τρόπο κατηγορηματικό ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης το ενδεχόμενο ο Πρωθυπουργός να προκαλέσει πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. "Αυτό είναι ένα σενάριο που δεν ευσταθεί και είναι πολιτικά αστήριχτο", λέει χαρακτηριστικά. Ο κ. Μεϊμαράκης λέει ότι είναι μύθος που έχει καταρριφθεί το ότι η N.Δ. θέλει την εξυπηρέτηση των "δικών της παιδιών" και αποφεύγει να σχολιάσει τις εντονότατες διαμαρτυρίες των τοπικών στελεχών για αλαζονικές συμπεριφορές υπουργών» (Εισαγωγικό συνέντευξης του Ε. Μεϊμαράκη στα «ΝΕΑ»).

Ενα νέο

«αγώνισμα»

«Δεν ξέρω αν ο Μπιν Λάντεν θέλει να κάνει Ολυμπιακό άθλημα την τρομοκρατία - αλλά σίγουρα οι Αμερικανοί έχουν κάνει Ολυμπιακό αγώνισμα την τρομοκράτησή μας» (Οι «Αντιρρήσεις» του Νεόκοπου στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ