Τετάρτη 9 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Με τη δύναμη που αντιστέκεται, με το ΚΚΕ

«Μπροστά στις ευρωεκλογές καταθέτουμε τις δικές μας προσπάθειες στο πλάι του ΚΚΕ, με στόχο να σπάσει το τείχος σιωπής γύρω από τον χαρακτήρα της ΕΕ και τις πολιτικές που αναπτύσσει. Να σπάσει το τείχος της παραπλάνησης, του δήθεν μονόδρομου, της ευρωλαγνίας. Η θέση αντίστασης, ανυπακοής, απειθαρχίας που προβάλλει το ΚΚΕ είναι η ελάχιστη γραμμή άμυνας στην ΕΕ αλλά και η αφετηρία για να ανδρωθεί ένας ριζοσπαστικός πόλος στη χώρα μας που μπορεί να εμπνεύσει και να στηρίξει ένα πλατύ μέτωπο που θα ενισχύει το ανατρεπτικό φρόνημα των λαών της Ευρώπης. Γι' αυτό σήμερα με το ΚΚΕ, τη δύναμη που αντιστέκεται, διεκδικεί και δεν υποτάσσεται στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας».

Τα παραπάνω τονίζονται σε κείμενο που υπογράφουν αγωνιστές που συγκρότησαν Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ στην Ηλιούπολη. Πρόκειται για τους:

Θωμόπουλο Χρήστο, βιοτέχνη, Σωτηροπούλου Ελένη, γιατρό, Παπαϊωάννου Σπύρο, δικηγόρο, Τζαννετάκη Αλέξανδρο, δικηγόρο, Λαγκαδινό Φάνη, ηχολήπτη, Καραχάλιο Γιώργο, οδοντίατρο, Ποπέσκου Μιοάρο, Εθνική Λυρική Σκηνή, Αδαμόπουλο Σάκη, καθηγητή, Γαλάτη Αννα, καθηγήτρια, Συριόπουλο Τριαντάφυλλο, γιατρό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ