Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9.10.2004
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
Ολοι παρόντες στην εξόρμηση

Την πρώτη μεγάλη, μετά το καλοκαίρι, πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» πραγματοποιούν την ερχόμενη Κυριακή οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Με παγκινητοποίηση «υποδέχονται» το φθινόπωρο και το χειμώνα, δηλώνοντας «παρών» στα προσκλητήρια αγώνων που ήδη έχουν δρομολογηθεί και όσων έπονται.

Η πανεξόρμηση αυτής της Κυριακής είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πραγματοποιείται λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι πύλες του 30ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», ενώ στο «Ριζοσπάστη» θα υπάρχει ένθετος και ο «Οδηγητής». Κατά συνέπεια, για τις Οργανώσεις του Λεκανοπεδίου, τόσο του Κόμματος όσο και της ΚΝΕ, η εξόρμηση επιδιώκεται να αξιοποιηθεί, για να φτάσει πλατιά μαζί με τον «Ρ» και το κάλεσμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ. Εξάλλου, αυτό αποτελεί σημαντικό σταθμό πριν το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ, στις 9 Οκτώβρη και η επιτυχία του, σε ένα βαθμό, θα εκφραστεί και σε επιτυχία του συλλαλητηρίου.

Ωστόσο, και για τις Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις της υπόλοιπης Ελλάδας η πανεξόρμηση προετοιμάζεται πυρετωδώς, αφού αποτελεί τμήμα του σχεδιασμού δράσης για την επιτυχία της κινητοποίησης της 9ης Οκτώβρη. Ο κυριακάτικος «Ριζοσπάστης» αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθουν ξανά, μετά το καλοκαίρι, σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους, να φτάσει σε χιλιάδες λαϊκά σπίτια το κάλεσμα της συμμετοχής.

Οι δυνατότητες είναι γνωστές και μεγάλες. Αξίζει να αναφερθεί ότι την περασμένη Κυριακή (στις 5 Σεπτέμβρη) σε Αθήνα - Πειραιά διακινήθηκαν 11.206 φύλλα, εκτός των 1.050 συνδρομητών, ενώ την αμέσως προηγούμενη (στις 29 Αυγούστου) 6.208. Οι στόχοι γι' αυτή την Κυριακή είναι πολύ πιο αυξημένοι, αλλά απολύτως εφικτοί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ