Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Από σήμερα στον Προμαχώνα του «Παντοκράτορα»

Την Κυριακή θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ειρήνη, Παιδεία, δικαιώματα των εργαζομένων, δημοκρατικά δικαιώματα, αθλητισμός, πάλη ενάντια στα ναρκωτικά, με μια λέξη: Πολιτισμός. Για όλα αυτά τα θέματα θα ακούσουν και θα συζητήσουν οι νέοι στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου το 30ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ξεκινάει σήμερα στον Προμαχώνα του «Παντοκράτορα» και θα διαρκέσει τρεις μέρες. Την Κυριακή 12/9, θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

- Σήμερα Παρασκευή: Νεανικό συγκρότημα Hip Hop, έντεχνο τραγούδι, μουσικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, συναυλία με τον Μιχάλη Κακέπη.

- Αύριο Σάββατο: Τουρνουά μπάσκετ, νεανικό κρητικό συγκρότημα, «Πορφυρά Ξωτικά», «Ρίμες της Σκόνης», ομιλία από την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, συναυλία με τους Ν. Ζιώγαλα, Δ. Κοργιαλά και Γ. Αλουπογιάννη.

- Κυριακή 12 Σεπτέμβρη: Τουρνουά ποδοσφαίρου, το έργο «Εκλειψη» από θεατρική ομάδα θεραπευτικής κοινότητας, ομιλία του Δημήτρη Γόντικα, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κρητική μουσική με τον Γ. Βρέντζο, λαϊκό γλέντι.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά σκάκι με τον Σκακιστικό Ομιλο Ηρακλείου και θα προβληθούν ταινίες στο χώρο του κινηματογράφου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ