Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αποπροσανατολισμός

Το είδαμε και αυτό. Ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας ασκούσε καθήκοντα αστυνομικού της Τροχαίας! Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του STAR βγήκε με την κάμερα στο δρόμο και ακολουθώντας νταλίκες, μας γνωστοποιούσε ποιες είναι επικίνδυνες και ποιες όχι.

Σε κάποια φάση τόνισε πως λίγο μετά τα διόδια, η συγκεκριμένη νταλίκα σταμάτησε στο μπλόκο της Τροχαίας και της κάμερας, εννοώντας φυσικά την τηλεοπτική. Εφτασε μάλιστα σε σημείο να τσακώνεται με τον συγκεκριμένο οδηγό του φορτηγού για το αν είναι επικίνδυνος ο τρόπος που έχει φορτωθεί το εμπόρευμα ή όχι, ενώ δε δίστασε να τον ρωτάει με ύφος αστυνομικού αν έχει κάποια απαραίτητα χαρτιά μαζί του.

Πολλά από αυτά που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στο Μαλιακό, αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας. Το χειρότερο όμως είναι ότι αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από την ουσία. Τις πολιτικές ευθύνες δηλαδή για το τεράστιο πρόβλημα των επικίνδυνων δρόμων και της οδικής ασφάλειας γενικότερα. Αλλά τι να περιμένει κανείς, όταν οι «βαρόνοι» των ΜΜΕ είναι και μεγαλοεργολάβοι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ