Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΜΙΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ»

ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ (1): «Αυτή η δημόσια επιχείρηση ήταν ένας ακόμα ασθενής στο νεκροταφείο του Δημοσίου. Χτες η Ολυμπιακή Αεροπορία, σήμερα ο ΟΤΕ, αύριο άλλη δημόσια επιχείρηση - μια μια σκάνε όλες αυτές οι ιδιότυπες φούσκες του δημόσιου τομέα» (το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).

ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ (2): «Μία οικονομία που χρειάζεται πολύ συμμάζεμα για να ορθοποδήσει. Που χρειάζεται πρώτα να παράγει και μετά να διανέμει. Η πράξη ευθύνης λοιπόν κάθε σοβαρής πολιτικής δύναμης είναι να καταλάβει την κρισιμότητα των στιγμών. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι με τη δεδομένη οικονομική συγκυρία δεν είναι δυνατόν να προχωρεί η αντιπολίτευση σε λαϊκιστικές πλειοδοσίες» (το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ; «Γίνεται σαφής αναφορά σε πόρισμα περί υπερτιμολόγησης της τάξεως των 8 τουλάχιστον εκατομμυρίων ευρώ ανά ελικόπτερο. Ερευνητέα είναι και τα αντισταθμιστικά οφέλη που έχουν προσδιοριστεί σε 919 εκατομμύρια ευρώ και αφορούν προγράμματα, μεγάλο μέρος των οποίων έχει ανατεθεί σε εταιρίες συμφερόντων Λιακουνάκου και Μπόμπολα» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ... «Η υπηρεσία συντήρησης έργων Ακροπόλεως χάνει το 50% του δυναμικού της τώρα και τον επόμενο μήνα το 90%. Οι εφορίες της Αττικής το 85% του δυναμικού τους, ενώ της περιφέρειας το 95%. Στην αναστήλωση των μνημείων της Ακρόπολης μόνιμοι είναι μόνο οι επικεφαλής των έργων» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ