Τρίτη 7 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Να βγούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στους δρόμους

Στην κατεύθυνση ενίσχυσης της πάλης των εργαζομένων, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε χτες ειδική πρόταση για την οικονομική ανακούφιση των ανέργων

Με σύνθημα «Ολοι μαζί στους δρόμους, εργαζόμενοι, άνεργοι, συμβασιούχοι, υποαπασχολούμενοι, μετανάστες, νέες και νέοι. Τα προβλήματα και οι ανάγκες δεν περιμένουν» οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ σ' όλη τη χώρα ξεδιπλώνουν τη δράση τους ώρα την ώρα για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία των συλλαλητηρίων που θα γίνουν μεθαύριο Πέμπτη 9 Δεκέμβρη. Παράλληλα, στο σύνολο των επαρχιακών πόλεων, δυναμικό «παρών» στα συλλαλητήρια δίνουν και οι αγρότες μετά από κάλεσμα της ΠΑΣΥ, ενώ ανάλογο κάλεσμα έχει απευθύνει και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας.

Τα συλλαλητήρια επικεντρώνουν στα ζητήματα της λιτότητας, της ακρίβειας, της ανεργίας καθώς επίσης και της κοινωνικής ασφάλισης, όπου ξεδιπλώνεται νέα αντεργατική επίθεση.

Στην κατεύθυνση ενίσχυσης της πάλης των εργαζομένων η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε χτες ειδική πρόταση για την οικονομική ανακούφιση των ανέργων, αλλά ταυτόχρονα με παρέμβαση της ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκας Παπαρήγα, έκανε καθαρό ότι η ανεργία είναι αγιάτρευτη ασθένεια του συστήματος. Κάλεσε τους εργαζόμενους να ξανοίξουν τον αγώνα τους με ένα πλαίσιο στόχων που να δίνουν προοπτική στην πάλη τους.


ΣΕΛ.  8   -   11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ