Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Στην τελική ευθεία για την υπερκάλυψη

Στο 73,50% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Με το πέρας της δεύτερης βδομάδας του Δεκέμβρη, 17 μέρες πριν από την επίσημη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης που ξεδιπλώνει το ΚΚΕ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, όλες οι οργανώσεις του Κόμματος ετοιμάζονται πυρετωδώς για την τελική «κούρσα». Κάτι οι υποσχέσεις που έχουν πάρει από χιλιάδες εργαζόμενους για ενίσχυση από το «δώρο» που αναμένεται να καταβληθεί αυτές τις μέρες, κάτι οι εμπειρίες χρόνων, που τους επιτρέπουν να «θεραπεύουν» αδυναμίες ακόμα και τις τελευταίες μέρες της εξόρμησης και, φυσικά, η μεγάλη ανταπόκριση που έχουν βρει μέχρι τώρα, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες σ' όλη την Ελλάδα αισθάνονται σίγουροι: Και αυτή η πανελλαδική εξόρμηση θα λήξει με την υπερκάλυψη των πλάνων της.

Παράλληλα στο απόγειό της έχει φτάσει η άμιλλα μεταξύ οργανώσεων αλλά και συντρόφων. Μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση αναμένεται να δοθεί μεταξύ των οργανώσεων Αττικής και Πειραιά, που έχουν κάπως αποσπαστεί, χωρίς πάντως να μπορεί να αποκλειστεί κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ηδη μέχρι προχτές, Δευτέρα 13/12, το πανελλαδικό πλάνο είχε καλυφθεί κατά 73,50%.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΚΟ Αττικής με 93,67% και ακολουθούν οι ΚΟ Πειραιά με 91,29%, Θεσσαλονίκης με 83,50%, Κεντρικής Μακεδονίας με 81,52%, Θεσσαλίας με 78,68%. Ακολουθούν οι ΚΟ Αθήνας, Πελοποννήσου, Στερεάς, Αν. Μακεδονίας - Θράκης, Β/Δ Ελλάδας, Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας και Κρήτης.


Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 79% του πλάνου της. Η Αχτίδα Καλλιτεχνών το 70,61%. Η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» το 111,53% και η ΚΟΒ του «902» το 72%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ