Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΤΟΥΡΚΙΑ
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ

Αύριο η συνέντευξη Τύπου

Με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με μέλη και στελέχη του ΚΚ Τουρκίας από το χώρο της βιομηχανίας, ολοκληρώθηκε χτες το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη το πρόγραμμα της τετραήμερης επίσκεψης της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στην Τουρκία. Κομμουνιστές εργαζόμενοι στην αυτοκινητοβιομηχανία, την κλωστοϋφαντουργία και τους άλλους βιομηχανικούς κλάδους άκουσαν από την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τη δράση που αναπτύσσει το Κόμμα στην εργατική τάξη της Ελλάδας και μετέφεραν την πείρα από τη δική τους δουλιά στα εργοστάσια της Κωνσταντινούπολης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στη δουλιά με τις εργαζόμενες γυναίκες, όπου το ΚΚ Τουρκίας έχει να επιδείξει σημαντικά βήματα.

Χτες το μεσημέρι, η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Ηλίας Λέγγερης, μέλος της ΚΕ, συναντήθηκαν με την ηγεσία του Κόμματος Εργασίας της Τουρκίας (ΕΜΕΡ) και αντάλλαξαν απόψεις πάνω στην κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα στην Τουρκία ενόψει της συζήτησης για την ενταξιακή πορεία της χώρας στην ΕΕ. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επιστρέφει σήμερα από την Τουρκία.

Αύριο συνέντευξη Τύπου

Για την επίσκεψη στην Τουρκία η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα δώσει συνέντευξη Τύπου αύριο, Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΕ στον Περισσό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ