Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

ΦΕΡΕΤΖΕΣ: «Θα δώσει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να ασκήσει μία πολιτική, έστω λίγο δικαιότερη απέναντι στους ταπεινούς και φτωχούς αυτής της χώρας; `Η τελικώς η "λύση Παπούλια" θα αποτελέσει την προοδευτική επίφαση για να περάσουν ευκολότερα σε Ελλάδα και Κύπρο συμβιβασμοί και εθνικές υποχωρήσεις και για να επιχειρηθεί να αφοπλιστούν εργαζόμενοι απέναντι σε αντιλαϊκές πολιτικές; Η ανάδειξη του "σοφού Καρόλου Παπούλια" στην Προεδρία θα αποτελέσει την προίκα για κάτι καλύτερο ή τον φερετζέ για μια ακόμη συντηρητική πολιτική;» (ο Γ. Ε. Διακογιάννης στα ΝΕΑ)

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ: «Δε θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ο κόσμος της οικονομίας χειροκρότησε με ενθουσιασμό την υποβολή από την κυβέρνηση της συναινετικής υποψηφιότητας του κ. Καρόλου Παπούλια (...) Τραπεζίτες, βιομήχανοι, έμποροι και μικρομεσαίοι ατενίζουν τώρα με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά το επιχειρηματικό τους μέλλον» (ο Κ. Νικολάου στο ΒΗΜΑ)

ΔΥΣΦΟΡΙΑ: «Οργή, αγανάκτηση και έντονη δυσφορία προκαλεί η απόφαση για στήριξη ενός ενεργού μέλους του ΠΑΣΟΚ (...) συμμετείχε σε εκείνη την ομάδα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που πούλησαν σε μια νύχτα τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή» (το πρώτο θέμα στη ΧΩΡΑ)

ΑΝΑΤΟΜΙΑ: «Η ευφυέστατη κίνηση του Κώστα Καραμανλή να υποδείξει τον Κάρολο Παπούλια για διάδοχο του Κωστή Στεφανόπουλου αποτελεί σοβαρό πλήγμα στην καρδιά του ΠΑΣΟΚ αφού το διεμβολίζει στην Αχίλλειο πτέρνα του (...) το άνοιγμα του κ. Καραμανλή έχει σαφή στόχο: Την αποδιάρθρωση του σκληρού πυρήνα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» (το πρώτο θέμα στην ΑΥΡΙΑΝΗ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ