Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Δεν έγιναν παρεμβάσεις

«Τα όσα αναφέρθηκαν σε εμένα με εκπλήσσουν, αλλά δε με αγγίζουν», δήλωσε χτες ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας. Σημείωσε ότι εποπτεύει τη ΔΕΗ, αλλά δεν παρεμβαίνει καθώς η Επιχείρηση «έχει τα καταστατικά της όργανα».

Για την παραμονή Νέζη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναφέρει στη δήλωσή του ότι η αντικατάστασή του θα γινόταν «σε χρόνο που θα εξυπηρετούσε κατά τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της εταιρίας και από πρόσωπο που θα συμφωνείτο, τόσο με τον συναρμόδιο υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, τον κ. Γιώργο Αλογοσκούφη, όσο και με τον κ. Παλαιοκρασσά». Αρνείται επίσης εμπλοκή στο θέμα της προαγωγής του Α. Μιζάν. Αναφέρει επίσης ότι για τις υποθέσεις που διερευνά η Δικαιοσύνη δεν προσκομίστηκε κανένα νεότερο στοιχείο.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης κινήθηκε κι αυτός στη γραμμή «κανένα νεότερο στοιχείο» και πρόσθεσε ότι καλύφθηκε στα άλλα θέματα από τον Δ. Σιούφα.

Χτες, εξάλλου, έγινε γνωστό ότι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Ν. Στεφάνου έστειλε εξώδικο στον Γ. Παλαιοκρασσά, στο οποίο αναφέρει ότι αν εμπλέξει το όνομά του θα καταθέσει αγωγή εναντίον του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ