Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» - «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Συνεχίζεται η δραστηριότητα

Συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες οι περιοδείες και οι εκδηλώσεις της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και της «Συμπαράταξης για την Αθήνα». Συγκεκριμένα:

Η δραστηριότητα της ΝΑΣ τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

  • Τετάρτη 1 Μάρτη, θα ανακηρυχτούν οι υποψηφιότητες των δημάρχων στο Ελληνικό, με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, υποψήφιο πρόεδρο της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά και στην Αγία Βαρβάρα με ομιλητή τον υποψήφιο νομάρχη Αθηνών Ηλία Νικολόπουλο.
  • Πέμπτη 2 Μάρτη, ο Γιώργος Μαυρίκος, στις 9 π.μ. θα επισκεφθεί το Αττικό Νοσοκομείο.
  • Πέμπτη 2 Μάρτη, 7 μ.μ., η ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στο Δημαρχείο Καλλιθέας, με θέμα «Τα προβλήματα της Υγείας του Λαού». Ομιλητές Γιώργος Μαυρίκος και Βασίλης Δημόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος.

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Σπ. Χαλβατζή, σε νοσοκομεία και χώρους Υγείας.

  • Σήμερα, Παρασκευή 24 Φλεβάρη και ώρα 9 το πρωί, στο Δημοτικό Νοσοκομείο «Ελπίς».
  • Τετάρτη 1 Μάρτη, στις 10 π.μ., στον «Ευαγγελισμό».
  • Πέμπτη 2 Μάρτη, στις 10.30 π.μ., στο «Ωνάσειο».
  • Παρασκευή 3 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο «Ερρίκος Ντυνάν».
Στον Πειραιά
  • Περιοδεία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας πραγματοποιούν σήμερα στις 10 π.μ. η Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτής Πειραιά, ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά και ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας.
  • Η Ελπίδα Παντελάκη υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τζατζάνης θα περιοδεύσουν στους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, στις 7.30 π.μ. στους ηλεκτρολόγους (Θηβών). Στις 9 π.μ. θα επισκεφτούν το γκαράζ του Δήμου.
  • Ανοιχτή συζήτηση, με θέμα «Οι νέες αντιδραστικές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι θέσεις του ΚΚΕ», διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κοκκινιάς του ΚΚΕ, την ερχόμενη Τρίτη 28 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής.
Αλλες δραστηριότητες

Οι ΚΟ Αμαρουσίου του ΚΚΕ πραγματοποιούν τη Δευτέρα 27 Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Βασ. Σοφίας 9), συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Το πλαίσιο συσπείρωσης και συνεργασίας του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές».

Η «Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση» παρουσιάζει την Τετάρτη 1 Μάρτη και ώρα 7 μ.μ., το πολιτικό πλαίσιο ενόψει των δημοτικών εκλογών, καθώς και τον υποψήφιο δήμαρχο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Καραολή και Δημητρίου 32-36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ