Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ
Αίτημα να ανοίξουν οι λογαριασμοί στη Γαλλία

Μετά το άνοιγμα των λογαριασμών της προφυλακισμένης στις γαλλικές φυλακές Κ. Μπουρμπούλια, οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές θα στείλουν αίτημα για να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της πρώην ανακρίτριας που πιθανόν διατηρεί και στη Γαλλία.

Οι εφέτες ανακριτές Ι. Σίδερης και Ι. Φιοράκης αποφάσισαν να ζητήσουν το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών στη Γαλλία από το γεγονός ότι από τη UBS μετακινήθηκε ποσό προς την Nora Raxis, η οποία, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, βρίσκεται στη Γαλλία και ερευνάται αν είναι φυσικό πρόσωπο ή εταιρία.

Υπενθυμίζεται ότι στο όνομα της Κ. Μπουρμπούλια, στην τράπεζα UBS, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, είχαν κατατεθεί 400.000 ευρώ, εκ των οποίων 217.000 ευρώ κατέθεσε ο επιχειρηματίας Τρύφων Αποστολόπουλος, ενώ τα υπόλοιπα έχουν κατατεθεί από την off shore εταιρία «Vega International Corporation», ενώ κάποια μικροποσά έχουν κατατεθεί από άγνωστες πηγές. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, στην τράπεζα UBS, είχε ανοίξει λογαριασμό 146.000 ευρώ και ο δικηγόρος Στ. Κουμεντάκης, ο οποίος διατηρούσε δεσμό με την Κ. Μπουρμπούλια την περίοδο που αυτή χειριζόταν την υπόθεση του Χρηματιστηρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ