Σάββατο 3 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ τριών κλάδων που έχουν δεχτεί σκληρά χτυπήματα από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης μάς μίλησαν για την Πρωτομαγιά, για τις τρέχουσες εξελίξεις στο συνδικαλιστικό κίνημα και για τους στόχους που βάζουν (σελίδες 16 - 17).

ΣΤΑΣΗ εργασίας, από τις 9 έως τις 11 το πρωί, πραγματοποίησαν χτες οι οικοδόμοι που απασχολούνται από τη γερμανική πολυεθνική εταιρία ΧΟΧΤΙΦ στο έργο κατασκευής του νέου αερολιμένα Αθηνών στα Σπάτα, διεκδικώντας την εφαρμογή του 7ωρου και αύξηση 15% στις καταβαλλόμενες αποδοχές τους (σελίδα 18).

ΠΑΡΑ τις διαβεβαιώσεις που κατά καιρούς δίνουν η κυβέρνηση και η διοίκηση του ΟΤΕ, για την προώθηση και εφαρμογή ενός νέου συστήματος αξιοκρατίας και αξιολόγησης του προσωπικού του Οργανισμού, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτές παραμένουν κενό γράμμα (σελίδα 21).

ΛΙΓΟΤΕΡΟ από δύο βδομάδες πριν λήξει η ημερομηνία αγορών για τα καπνά και στο Νομό Σερρών και σε όλη την περιοχή Αν. Μακεδονίας - Θράκης, στο σύνολό της σχεδόν, η ποικιλία καπνού "Μπασμάς" μένει απούλητη. Ανάλογη κατάσταση αντιμετωπίζουν οι καπνοπαραγωγοί Τρικάλων, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας (σελίδα 21).

ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ λαβύρινθο για χιλιάδες οδηγούς έχει μεταβληθεί από χτες το πρωί η κυκλοφορία των οχημάτων με προορισμό τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας, λόγω του αποκλεισμού του κόμβου Δυρραχίου - Κηφισού (σελίδα 23).

Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ της αναμφισβήτητης χρησιμότητας των Η/Υ συχνά μας κάνει να κλείνουμε τα μάτια σε ορισμένες αρνητικές τους πλευρές, που συχνά κάθε άλλο παρά ασήμαντες είναι (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ