Παρασκευή 16 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παράνομα στοιχήματα μέσω δορυφόρου

"Επιχείρηση" παράνομου στοιχήματος, πλήρως εξοπλισμένη, είχε "στήσει" ο επιχειρηματίας Ανδρέας Γεωργίου.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 46χρονος Α. Γεωργίου είχε εγκαταστήσει σε γραφεία στη Λεωφόρο Συγγρού 220 την επιχείρηση του παράνομου στοιχήματος. Μάλιστα, χρησιμοποιούσε για την επιχείρηση τον ψευδεπίγραφο τίτλο "Βίντεο Λάιν", προκειμένου να καλύπτει τις δραστηριότητες και την κίνηση που υπήρχε στο γραφείο.

Κατά την έφοδο της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο χώρο συνελήφθησαν εκτός από τον ιδιοκτήτη, οι δυο υπάλληλοι που δούλευαν εκεί οι Ελ. Ανάγνου,23 χρόνων και Δημ. Ρίνας,24 χρόνων, καθώς και ο Νικ. Γκανάτσιος,32 χρόνων, που είχε νοικιάσει για λογαριασμό του Γεωργίου τα γραφεία. Επίσης οι αστυνομικοί συνέλαβαν και άλλα 12 άτομα, που βρίσκονταν στην αίθουσα, τα οποία σύμφωνα με την Αστυνομία έπαιζαν στο παράνομο στοίχημα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο χώρο και της σωματικής έρευνας των συλληφθέντων κατασχέθηκαν 2.352.000 δραχμές και 1.400 δολάρια. Επίσης κατασχέθηκαν 2 τηλεοράσεις, έξι μόνιτορ αναπαραγωγής τηλεόρασης, μια δορυφορική κεραία και μεγάλος αριθμός εντύπων.

Παράλληλα στην κατοχή του "παίχτη" Λ. Λοϊζίδη,ο οποίος βρισκόταν στο χώρο, βρέθηκαν έντυπα συμμετοχής στο παράνομο γερμανικό παιχνίδι τύπου "Πυραμίδα", με την επωνυμία "Τζόκερ 88".

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν χτες το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ