Παρασκευή 16 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αναστάτωση στο "Αλεξάνδρα"

Αναστάτωση επικρατεί στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" εξαιτίας της μη καταβολής των αναδρομικών και των υπερωριών μετά την ισχύ του νέου μισθολογίου. Τις τελευταίες δύο μέρες οι εργαζόμενοι κάνουν συγκέντρωση - ενημερωτικού χαρακτήρα - στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου και στη συνέχεια το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων συναντάται με τον πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου, Οθωνα Κωτούλα.

Η στάση του προέδρου προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων, και στις δύο συναντήσεις, ήταν αυταρχική. Μάλιστα, την Τετάρτη επιχείρησε να παρέμβει στη λειτουργία του σωματείου, λέγοντας ότι στο εξής οι όποιες συναντήσεις θα γίνονται μόνο μ' έναν εκπρόσωπο του σωματείου. Για το θέμα της καταβολής των αναδρομικών και των υπερωριών, ο πρόεδρος αρνήθηκε, χτες, να ικανοποιήσει το αίτημα των εργαζομένων για καταβολή ενός ποσού έναντι. Ακόμη, είπε στους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι η καθυστέρηση καταβολής αναδρομικών και υπερωριών δεν είναι ευθύνη της διοίκησης του Νοσοκομείου, καθώς "όλ' αυτά γίνονται με βάση τις κατευθύνσεις του υπουργείου Υγείας και της μηχανογράφησης".

Σήμερα (8 - 11 πμ) θα επαναληφθεί η συγκέντρωση των εργαζομένων στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ του Νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ