Κυριακή 22 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Πλούσιο σε εκδηλώσεις το πρόγραμμα

Αρκετές προφεστιβαλικές εκδηλώσεις γίνονται τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Σήμερα Κυριακή:

- Στις Σάππες (μπροστά στο Δημαρχείο) στις 8 μ.μ. με θέμα την ανεργία. "Η περιοχή των Σαππών είναι αναγνωρισμένα η φτωχότερη περιοχή της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων ασχολούνται με τη γεωργία - κτηνοτροφία και είναι μικροκληρούχοι, άρα είναι, με βάση την πολιτική της ΕΕ που πιστά εφαρμόζει η κυβέρνηση, υποψήφιοι άνεργοι", τονίζεται στο κάλεσμα του ΝΣ Ροδόπης της ΚΝΕ.

- Στις 7 μ.μ. στην Πεντέλη (πλ. Πεντέλης) με θέμα τα ναρκωτικά και ομιλητή τον Β. Λιόση,μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στις 8 μ.μ. στο Μαρούσι (στο σταθμό του Ηλεκτρικού) με θέμα "Εργασιακά δικαιώματα και νεολαία" και ομιλητές τον Μ. Βακαλόπουλο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Γ. Σταυρόπουλο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Αύριο και μεθαύριο, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης, με θέμα "ειρήνη - αντιιμπεριαλιστική δράση". Θα μιλήσει η Β. Πάκου,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Τρίτη 24 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Περιστέρι (στον Αγ. Ιερόθεο, πλ. Αγ. Ιωάννη) με θέμα την παιδεία και τα ναρκωτικά. Ομιλητής θα είναι ο Ανδρ. Φραγκέας,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Τετάρτη 25 Ιούνη στο Βύρωνα (πλατεία Φατορέα) με θέμα τα ναρκωτικά.
  • Πέμπτη 26 Ιούνη στην Καλογρέζα με θέμα "30 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε - αντιιμπεριαλιστική δράση". Την ίδια μέρα στο Βύρωνα (πλ. Δεληολάνη) με θέμα τα ναρκωτικά.
  • Παρασκευή 27 Ιούνη στο Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο) με θέμα "Εργασιακά δικαιώματα - Κοινωνικός Διάλογος" και ομιλητή τον Κ. Μυτιληνιό, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ

Την ίδια μέρα το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ιωαννίνων της ΚΝΕ πραγματοποιεί συναυλία ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά στο θέατρο "Φρόντζος" με τον Διονύση Τσακνή,τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα,τον Μίλτο Πασχαλίδη και με τη συμμετοχή των "Stone Free".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ