Τρίτη 20 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΕ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
από αγρότες και κτηνοτρόφους

Το ΚΚΕ με χτεσινή ανακοίνωσή του χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις και καλεί τους αγρότες να δυναμώσουν την ενότητά τους ώστε ν' αποκρούσουν τα σχέδια κυβέρνησης και ΕΕ

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας, από τη Θεσσαλία, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τη Φθιώτιδα, την Αιτωλοακαρνανία, την Ηλεία, το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, την Καστοριά, έδωσαν χτες ένα ακόμα "μάθημα αγωνιστικής συνέπειας", πραγματοποιώντας μεγάλα "προειδοποιητικά" συλλαλητήρια, ενώ το αγωνιστικό "παρών" δίνεται σήμερα στη Ροδόπη και αύριο στο Κιλκίς.

Οι αγρότες διατράνωσαν την απόφασή τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και ν' αντισταθούν στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, που έχει προκαλέσει αδιέξοδο στη γεωργία και την κτηνοτροφία και απειλεί με ξεκλήρισμα χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους.

Το ΚΚΕ με χτεσινή ανακοίνωσή του χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών και τους καλεί να δυναμώσουν την ενότητά τους ώστε ν' αποκρούσουν τα σχέδια κυβέρνησης και ΕΕ, να καταδικάσουν όσους τους έταζαν "χρυσά κουτάλια" και, παράλληλα, να ενισχύσουν το ΚΚΕ, για να ενισχύσουν τους αγώνες τους.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Γεωργίας, Στ. Τζουμάκας, αποκαλύπτοντας το "νέο ήθος" των κυβερνώντων, με δηλώσεις του έκανε λόγο για... υποκινούμενες κινητοποιήσεις!


ΣΕΛ.  20   -   21

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ