Τρίτη 20 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προετοιμάζονται οι συνταξιούχοι

Σε ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι οργανώσεις των συνταξιούχων της Μακεδονίας και της Θράκης για την πανελλαδική κινητοποίηση στις 12 του Μάρτη στην Αθήνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Για την καλύτερη ενημέρωση, τους στόχους της κινητοποίησης και την καλύτερη οργάνωση της συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα γίνουν δύο συσκέψεις όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων, με πρωτοβουλία των Συντονιστικών Επιτροπών Αγώνα στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα.

Σήμερα,20.2.1996, η ΣΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας οργανώνει σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ώρα 10.30 πμ. Αύριο,21.2.1996, η ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οργανώνει σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας,ώρα 10.30 πμ.

Σε ανακοίνωσή τους οι Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα καλούν τους συνταξιούχους όλων των κλάδων να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις και τονίζουν πως οι συνταξιούχοι της χώρας έχουν τη θέληση και τη δύναμη να ανατρέψουν την πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση εις βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ