Τρίτη 20 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΜΑΚΡΙΑ από τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ στάθηκαν για μια ακόμα φορά τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ, στη συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου (σελίδα 13).

ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ της παρεχόμενης από το ελληνικό κράτος εκπαίδευσης των Ελληνόπουλων του εξωτερικού, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας (σελίδα 13).

Η ΑΝΑΓΚΗ εκπόνησης επιδημιολογικής και εργονομικής μελέτης στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων επισημάνθηκε στη χτεσινή ημερίδα, με θέμα "Η υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας στη διαχείριση των απορριμμάτων" (σελίδες 16-17).

ΠΛΩΤΟ φέρετρο ήταν το "Σι Φέιθ", με το οποίο η εφοπλιστική ασυδοσία μαυροφόρεσε 18 οικογένειες ναυτικών (σελίδα 22).

ΑΠΕΡΓΟΥΝ σήμερα πανελλαδικά οι καθαρίστριες, απαντώντας στο συνεχιζόμενο εμπαιγμό της πολιτείας. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούν συγκέντρωση στο ΕΚΑ και θα ακολουθήσει πορεία (σελίδα 14).

ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΗ μείωση προσωπικού προχωράνε οι ΒΩΞΙΤΑΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, ενώ με τον εκβιασμό των απολύσεων η εργοδοσία επιχειρεί ευρύτερες αντεργατικές ανατροπές (σελίδα 15).

ΦΩΝΑΖΕΙ ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Την παροιμία θυμίζουν όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον Πειραιά. Από την πολύμηνη έρευνα προκύπτει ανάγκη να απολογηθεί ο δήμαρχος και οι συν αυτώ σε διάφορες ρεμούλες. Αμ δε! Ο δήμαρχος απειλεί τους ανακριτές γιατί, δήθεν, μετέχουν κι αυτοί σε κάποια σκοτεινή επιχείρηση εξόντωσής του! (σελίδα 23).

ΣΚΟΤΩΜΟΣ μεταξύ νομαρχών και περιφερειακών διευθυντών. Οι πρώτοι έφθασαν χτες στο σημείο να απειλούν με ομαδική παραίτηση αν δεν εξαφανιστούν από προσώπου γης οι δεύτεροι. Δεύτερα πακέτα Ντελόρ, ειδικά ΕΟΚικά ταμεία και άλλα σχετικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους (σελίδα 23).

ΕΚΟΨΑΝ τα δέντρα πριν από το δεύτερο πότισμα! Ενοχοι: η διοίκηση της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, η προϊσταμένη της υπουργός Ανάπτυξης, Β. Παπανδρέου, αλλά και ο δήμαρχος της πόλης που εκτιμά ότι δεν έπρεπε οι κάτοικοι να φυτέψουν δέντρα στη ΔΕΗ ενώ γίνεται "διάλογος"! (σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ