Τρίτη 20 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αυθαίρετη μετάθεση συνδικαλίστριας

Την "αυθαίρετη και παράνομη" μετάθεση της παρασκευάστριας Ο. Αρμένη,αντιπροέδρου του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών και συναφών χώρων,στο υποκατάστημα Πειραιά της επιχείρησης "Διαγνωστικό Κέντρο Λεκατσά",καταγγέλει η διοίκηση του σωματείου.

Η μετάθεσή της έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το ν.1264 περί προστασίας των συνδικαλιστικών στελεχών, επισημαίνει το σωματείο σε ανακοίνωσή του και τονίζει ότι "η μετάθεση μετά από οχταετή απρόσκοπτη προσφορά δείχνει τον εκδικητικό χαρακτήρα και τη δίψα για κέρδη της "ιδιοκτησίας" του Διαγνωστικού Κέντρου".

Το σωματείο προσθέτει ότι οι νόμιμες αυξήσεις που προκύπτουν από την συλλογική σύμβαση "δεν συγχωρούνται από τον κ. Λεκατσά, ενώ η αυθαιρεσία και η τρομοκράτηση είναι πρόσφορο μέσο για να μη διεκδικούν και να συνδικαλίζονται οι εργαζόμενοι". Επισημαίνει ακόμα "την απαράδεκτη στάση της εκπροσώπου της Επιθεώρησης Εργασίας της οδού Αμερικής 17" και καλεί και το υπουργείο Εργασίας και τα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα "να προασπίσουν την συνδικαλιστική δραστηριότητα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ