Παρασκευή 23 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ των κινητοποιήσεων και καλύτερο συντονισμό της αγροτιάς συζητούν εκπρόσωποι των ΟΑΣ της Θεσσαλίας σήμερα στη Λάρισα (σελίδα 18).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ άνοδο πέτυχε η "Δημοκρατική Συνεργασία", που υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ, στις προχτεσινές αρχαιρεσίες του Σωματείου των Ταχυδρόμων της Αθήνας (σελίδα 18).

ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα φαρμακεία τους στις 29 του μήνα οι φαρμακοποιοί της Αττικής διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα της κυβέρνησης για το φάρμακο (σελίδα 19).

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Παιδείας, κάτω από τις πιέσεις των σχολαρχών, επανέφερε το 5ο εξάμηνο στα ΙΕΚ ως πρακτική εξάσκηση (σελίδα 20).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ η κυβέρνηση να προχωρήσει στην υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος που καταργεί ουσιαστικά την ονομαστικοποίηση των μετοχών (σελίδα 21).

ΟΙ ΔΕΚΑ Ομοσπονδίες ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων ΔΧ έχουν εξαγγείλει απεργία διαρκείας από σήμερα τα μεσάνυχτα (σελίδα 21).

ΜΕ ΜΙΑ απαράδεκτη σύμβαση η κυβέρνηση παραδίδει το συγκρότημα ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ σε μια κοινοπραξία, για ψίχουλα, συμμορφούμενη στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης (σελίδα 5).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ