Τετάρτη 6 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η ΔΑΠ υποκαθιστά τους συλλόγους

"Υπερβάλλοντα ζήλο" δείχνει η σπουδαστική παράταξη της ΔΑΠ στη ΣΤΕΦ Πειραιά, για την υποδοχή των πρωτοετών, με σαφή στόχο την προπαγάνδιση των θέσεών της για αναβάθμιση, ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης κλπ. Με τη λογική αυτή αξιώνει να αναλάβει η ΔΑΠ και όχι ο σύλλογος των σπουδαστών την πραγματοποίηση εκδήλωσης υποδοχής και ενημέρωσης των σπουδαστών.

Αυτό καταγγέλλουν οι Πανσπουδαστικές Κινήσεις Συνεργασίας της ΣΤΕΦ Πειραιά, που έκαναν πρόταση στο ΔΣ του συλλόγου να διοργανώσει εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών, η οποία καταψηφίστηκε από τη ΔΑΠ και τους "Νέους Ορίζοντες", με τη δικαιολογία ότι η εκδήλωση του συλλόγου γινόταν πριν την εκδήλωση της ΔΑΠ για τους πρωτοετείς. Μάλιστα, η ΔΑΠ πρότεινε να γίνει η δική της εκδήλωση κεντρική εκδήλωση του συλλόγου (!) και οι "Νέοι Ορίζοντες" στήριξαν την πρόταση. "Ούτε καν τα προσχήματα δεν κράτησαν οι κατά τ' άλλα ακομμάτιστοι και ανεξάρτητοι", τονίζουν οι ΠΚΣ.

Την ίδια στιγμή οι δύο αυτές παρατάξεις καταψήφισαν πρόταση των ΠΚΣ να οριστεί άμεσα γενική συνέλευση του συλλόγου, για να ενημερωθούν οι σπουδαστές για τις νέες εξελίξεις που δρομολογούνται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ενοίκιο στις εστίες, πρόγραμμα ΜΕΘΟΔΙΟΣ στα ΤΕΙ κλπ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ